Sådan får du mere ud af din have til foråret

Lad dig inspirere af forårets farvepalet, og skab unikke oaser i din have

© Beckers

Det er forår og dermed tid til at nyde din have endnu mere. Ved at sætte fokus på farver kan du nemt skabe et frisk og inspirerende åndehul, uden det koster en formue.

Din have skal være et sted, du har lyst til at opholde dig, og som bringer smilet frem på læberne. Med svanemærket Perfekt Træbeskyttelse og maling fra Beckers kan du danne små og personlige oaser i haven – dels giver det dine øjne noget at kigge på, og dels får din hjerne lyst til at gå på opdagelse og udforske haven endnu mere.

Skab nye rum

Hvis du et skur stående i haven, kan du med fordel male det i en blød, lys, grøn farve, der toner blidt ud sammen med omgivelserne. Måske kan du udnytte bygningen til at bygge en pergola op ved siden af, lægge en terasse og smide et par bløde puder og madrasser på. På den måde skaber du ekstra rum i din have.

© Beckers

Skuret er malet i nuancen Park 085 fra Beckers, og pergolaen er malet i nuancen Halm 9234. Alle farver er fra Beckers.

Frisk dine gamle møbler op

Sæt et personligt præg på din have ved at friske dine gamle møbler op med nye farver. Du kan også udnytte blomsterne og planterne i haven til at skabe enten sammenhæng eller kontrast til dine møbler. Det får de forskellige elementer til at træde ekstra frem.

© Beckers

Stolen, Ljung 056. Bagvæg, Berg 013. Alle farver er fra Beckers.

© Beckers

Facaden, korall 001.Terrasse, Teak 9302. Vinduesrammer, Asfalt 010. Stol, Höstgul 033. Bord, Atlant 077. Alle farver er fra Beckers.

© Beckers

Terrasse, Teak 9302. Bænk, Rök 049. Bænk, Malakit 084. Vase, Rosenträ 066. Alle farver er fra Beckers.