Sådan giver du din terrasse et nordisk look

Få her 4 tips til, hvordan du indretter dit uderum med udgangspunkt i Nordens minimalistiske design­sprog for at give naturen modspil.

© ILVA

Er du til den minimalistiske og nordiske stil, kan du sagtens videreføre looket i haven, hvor de stramme linjer og den så velkendte, nordiske DNA kan gå smukt i spænd med den danske natur.

Vi guider dig her til, hvordan du kan indrette din have og terrasse med nordiske elementer, og giver dig inspiration til, hvordan du kan brugehavemøbler fra ILVA til at fuldende stilen.

1 Fokusér på stramme linjer

Skab et minimalistisk og moderne udtryk ved at fokusere på stramme linjer, når du vælger havemøbler. Gå efter nogle med et grafisk og nordisk formsprog, og vælg eventuelt havemøbler fra den samme serie for et sammenhængende udtryk på terrassen.

2 Indret med en enkel farveskala

Indret med få farver, og hold dig til simple og naturlige toner for et enkelt og roligt look. Eller skab blikfang i den grønne have med helt hvide havemøbler for at give den nordiske stil et skud af syden.

© ILVA

PÅ BILLEDET Barbera spisebord i hvid terrazzo, dia. 110 cm, 2.999 kr. Montmatre havestol i hvid plast og ben i eukalyptustræ, fås i flere farver, to stk. for 898 kr. Mila decofad, dia. 44,5 cm, 79 kr. Alt fra ILVA.

*TIP Terrazzo er et smukt og praktisk valgt til haven, da materialet er enormt slidstærkt, holder i generationer og ikke kræver vedligeholdelse.*

3 Skab kontrast med vilde planter

Du behøver ikke slå græs, beskære og vande hele tiden for at få en smuk have. En have, hvor planter og græs vokser vildt, kan nemlig noget helt særligt. Naturen kan smukt fremhæves med grafiske havemøbler, der skaber en skulpturel kontrast til de vilde planter.

4 Brug naturlige pynteobjekter

Brug store pyntegenstande med et naturligt look og formsprog som sten eller drivtømmer fra stranden. Det kan være med til at bryde det minimaliske udtryk og understrege den nordiske natur og stil.

Gå på opdagelse i udvalget af havemøbler og -items fra ILVA herunder, som du kan bruge til at skabe en nordisk stil på terrassen.