Skab et eksklusivt uderum med lækre zoner

Indret din terrasse med fokus på hyggelige zoner, som kan bruges forskelligt i løbet af dagen, og få dit ude- og inderum til at smelte mere sammen.

© ILVA

Tænk på din terrasse som din udendørs stue, og skab zoner til både afslapning og spisning. Giv et luksuriøst look med materialer som mørkt træ, fløjl og læder i kombination med brændt orange for et nik til den moderne 70’er-stil.

Her får du inspiration til, hvordan du skaber et eksklusivt uderum og indretter det, som var det en naturlig forlængelse af din stue eller spisestue med kvalitetshavemøbler fra ILVA.

1 Vælg møbler som var det til stuen

Lad dit uderum og din stue flyde sammen, og gå efter havemøbler, der kan bruges inde og ude både hvad angår materiale og stil. Det giver dig mulighed for en dynamisk indretning, hvor du altid kan finde en funktion til havemøblerne i hjemmet, hvis ikke vejret er til at opholde sig udendørs.

© ILVA

PÅ BILLEDET Langkawi loungesofa i eukalyptustræ, l 180 x h 78 x b 90 cm, inkl. hynde, 5.499 kr. Langkawi loungestol i eukalyptustræ, h 78 x b 72 cm, inkl. hynde, 2.399 kr. Criss puf i bomuld, h 35 x dia. 50 cm, fås i flere farver, 399 kr. Point bakkebord i metal, h 53,3 x dia. 46 cm, 999 kr. Rith tæppeløber i polyester af genbrugsplast, l 150 x b 80 cm, 449 kr. Alt fra ILVA.

2 Indram zonerne med gulvtæpper

En zone til solnedgangsdrinks, en til middage og en til ren afslapning. Der er mange muligheder for at indramme dine favoritspots i haven, og med gulvtæpper kan du, som indenfor, understrege og samle zonerne, mens de skaber en hyggelig stemning. Vælg et tæppe fremstillet af blødt genbrugsplast, der er slidstærkt og kan holde til vind og vejr, så det kan bruges udendørs.

© ILVA

PÅ BILLEDET Marrone spisebord i fiberbeton, h 75 x dia. 130 cm, 7.999 kr. Javi havestol i eukalyptustræ, 1.799 kr. To stk. 2.598 kr.

3 Indret med mørke nuancer

Mørkere farver og nuancer kan være med til at give et eksklusivt og lækkert look på din terrasse. Vælg derfor dine store basismøbler som spise­bord og loungemøbler i mørke nuancer, og skab kontrast med puder, tæpper og krukker i farver som varme toner som for eksempel terrakotta.

Herunder finder du et udvalg af havemøbler fra ILVA, der både kan bruges inde og ude, og kan være med til at definere de zoner, du gerne vil skabe i haven for at få mest muligt ud af den.