article 941
article 941© boligmagasinet.dk

Uffe Holms gigantværk

"Det er fedt, fordi det er så stort og eksplosivt - der er altid noget nyt at opdage," siger komikeren Uffe Holm om det heftige Rahbek-maleri af U2's frontfigur Bono.

13. marts 2006

Manden med den sprøde sangstemme, Grammy vinder, og Nobel nominant og frontfigur i U2, Bono har i årtier betaget tusindvis af fans verden over.

Nu har han også indtaget rummet hos en mand, hvis egen tunge er ikke så lidt skarp. Uffe Holm har købt et helt særligt maleri af Rahbek.

Det 160 x 120cm store lærred med Bono's karakteristiske linjer er blevet fast inventar hos Uffe Holm - i husets helligste rum, arbejdsværelset. Her undfanges og finpudses, de slagkraftige replikker til de shows, der har gjort Uffe til en af Danmarks populæreste stand-up komikere. Og Uffe har hængt det lige netop der, fordi han finder masser af inspiration i billedet. "U2 ræser bare derudaf, de er fantastisk kreative og Bono er en fed frontfigur" siger Uffe. Den rapkæftede komiker tilføjer desuden at billedet giver ham en ny dimension hver gang han ser på det.

Se flere malerier af Rahbek på www.rahbaek.com

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...