Uformel kunst

Den 8. september byder butikken afair på utraditionel fernisering.

1. september 2005

I et oplevelsesunivers af sko, tøj, accessories, design, galleri og café byder koncept-butikken afair torsdag den 8. september på fernisering med billed-kunstner Katrine Kaul.

 

?Med afair har vi skabt et rum, hvor kunst møder design, mode og livsstil. Fusionen af butik og café med kunstudstillinger, film, musik mm. tilgodeser storbymenneskets oplevelsestrang og afspejler den nytænkende, inspirerende og anderledes ?lyseblå tråd? i vores koncept?, siger Lise Hjort, der sammen med hendes mand Claus står bag mode-skoforretningen apair og er primus motor i afair, der ligger i Købehavns boheme-kvarter i Nansensgade.

Billedkunstner Kathrine Kaul føler sig, med sine moderne, feminine ?popart?-værker, godt tilpas i afairs verden af oplevelser og nytænkning.

 

 

 

 

 

?Jeg mener tiden er inde til at pille kunsten ned fra den finkulturelle-piedestal, og præsentere den på en måde så den afspejler den tid vi lever i og i de rammer vi bevæger os i! Jeg kan godt lide tanken om, at kunsten har et bredt udbud og også er tilgængelig for ?almindelige? mennesker?, siger Katrine Kaul.

 

For at nå bredt ud, er den 34-årige billedkunstner gået nye veje ved at agere kunststylist for private, hoteller, modeskabere og filmselskaber. Katrines værker pryde væggene i flere af Danmarks største virksomheder og på luksushoteller i Tokyo og Stockholm, og kan i dag købes hos bl.a. Galleri X i Rungsted og i udvalgte design- og interiørforretninger i København og Stockholm.

Og så er det ofte også Kathrine, de danske rekvisitører og modestylisters henvender sig til, når de har brug for udsmykning til film, tv og modemagasiner.

 

Fernisering med Kathrine Kaul torsdag den 8. september fra kl. 16 - 19 hos afair. Nyd udstillingen med tapas og vin. Der kan bestilles middag og drinks i cafeen.

Adresse: afair, Kjeld Langes Gade 2, 1366 København K, tlf: 33 33 99 28

Læs mere om Kathrine Kauls værker på www.kaul.dk.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...