© @annelouiseinsta

Ugens instagrammer: @annelouiseinsta

Ugens instagrammer er i denne uge Anne Louise, som bor i et skønt 350 kvadratmeter stort hus i Nordjylland, hvor den grå farve spiller en stor rolle.

11. marts 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

Mød Anne Louise

Anne Louise er 39 år og mor til 3 piger. Hun bor i et 350 kvadratmeter stort hus i Nordjylland som emmer af stilrent design og en nordisk inspireret indretning. Anne Louise har haft sin egen børnetøjs-webshop og arbejdet i en interiør-webshop, men nu arbejder hun selvstændigt med sociale medier for virksomheder.

Som ugens instagrammer har Anne Louise fået overrakt en gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© @annelouiseinsta

Bolig- og interiørprofil

Anne Louises Instagramprofil har ikke altid beskæftiget sig med boligindretning. Tidligere var det familie- rejse-, og ikke mindst en masse madbilleder, som fyldte Anne Louises profil. Men hun kunne se, at interessen for hendes boligbilleder voksede, og derfor besluttede hun at lave en Instagram-makeover, hvor hun nu udelukkende deler en masse skønne billeder af sit fine og enkle hjem.

© @annelouiseinsta
© @annelouiseinsta

Når grå er yndlingsfarven

”Jeg elsker farven grå – i alle nuancer og sammensat i forskellige teksturer. Gråt i alle afskygninger. Kan ikke få nok gråt!”

Den grå farve er en favorit i Anne Louises hjem og hun kan næsten ikke få nok. De rene linjer og det stilrene design i huset komplementerer også den grå farve særdeles godt, så vi forstår godt, at Anne Louise bruger en masse grålige nuancer i hendes hjem.

© @annelouiseinsta
© @annelouiseinsta

Køkkensofaen

”Jeg er gladest for vores køkkenrum. Her er plads til alt og alle, og vores bedste køb er vores loungesofa fra Hay, som fungerer som køkkensofa. Her er alt tilladt – spise, sidde, sove osv. Jeg kan kun anbefale en køkkensofa!”

Det er en super god idé, at sætte en lækker sofa i køkkenet, hvis der er plads til det. Den samler rummet og giver mulighed for at slappe af, mens du holder øje med madlavningen. Anne Louises valg af køkkensofa indrammer hendes stil og inviterer til at der skal være plads til alle.

I det store køkkenrum er der højt til loftet og vinduespartierne giver en masse lys. Rummet er derfor et naturligt sted at være og lyset er med til at give en friskhed og lethed. I køkkenrummet har Anne Louise et stort spisebord i lys eg med matchende Y-stole. Træet giver en varm kontrast til de grå farver - og her ser vi igen, at Anne Louise har styr på at blande elementer og stadig holde stilen minimalistisk og stilren. 

© @annelouiseinsta
© @annelouiseinsta
© @annelouiseinsta

Skab hygge i spiseområdet med skind

Lammeskindet, som ligger fint over Y-stolen er en flot og hyggeskabende detalje i spiseområdet - og gør derudover stolen ekstra behagelig at sidde i.

© @annelouiseinsta

Skab kontraster med rå betonvægge 

”Vores seneste projekt har været en KABE-væg i vores soveværelse – det er blevet rigtig godt, og var også hårdt arbejde! Vi er ikke gør-det-selv-typerne!”

Anne Louise er ikke en gør-det-selv-kvinde, men hun har alligevel formået at skabe en flot KABE-væg i soveværelset. KABE er en indfarvet spartelmasse, som giver væggen et råt og beton-lignende udseende. Som kontrast hertil, har hun har tilføjet en masse puder i sengen, som giver et blødt og afslappende look.

© @annelouiseinsta
© @annelouiseinsta

Praktisk og luftig indgang

Fin og minimalistisk entré, hvor en skydedør gør det muligt at lukke af til de andre rum. Med højt til loftet og store vinduespartier synes entréen dejlig stor.

© @annelouiseinsta

"Mit næste projekt er..."

"... at gøre vores ude-lounge forårsklar."

Med potter, planter og tæpper, vil Anne Louise snart gå igang med at gøre deres udendørs lounge klar. Vejret skal dog først tillade det.

Vi er helt vilde med Anne Louises valg af sofa, som giver muligheden for at have mange gæster siddende. En fantastisk rå og enkel lounge, der med en masse grønne planter og dejlige store puder vil være et paradis i forårs- og sommersæsonen.

© @annelouiseinsta
© @annelouiseinsta

Franske anemoner og hvide tulipaner

”Jeg kan bedst lide afskårne blomster og kun i hvidt. Mine yndlingsblomster er franske anemoner og hvide tulipaner.”

Hvide blomster matcher den nordiske indretningstrend godt, og Anne Louise bruger dem når hun har lyst. Dog er de grønne planter ikke det store hit, men ses dog indimellem i hendes indretning, hvor de giver et friskt pust til den ellers grå indretning.

© @annelouiseinsta
© @annelouiseinsta

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Anne Louise på Instagram. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...