© @Cille_ah

Ugens instagrammer: Cille_ah

Denne uges instagrammer er Cille, som hovedsageligt lægger vægt på tre ting når hun tænker indretning: Det skal være hyggeligt, stilrent og praktisk.

25. februar 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

150 skønne kvadratmeter i 2 etager 

Cille på 30 år bor med sin kæreste Rasmus og deres datter Alba i Søborg på 150 kvadratmeter, som er fordelt over 2 etager. Cille er et familiemenneske, og det betyder alt for hende at tilbringe en masse tid med sin familie. 

Som ugens instagrammer har Cille fået overrakt en gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© @Cille_ah

”Mit hjem er min hobby”

”Man kan vel godt sige at mit hjem er min hobby. For mig har det altid været vigtigt at mit hjem både er et hyggeligt, men også et pænt sted at være. Det skal have personlighed og varme, men det skal også være lækkert, lyst og stilrent. For mange ting og for mange farver har jeg aldrig været god til. Det forstyrrer mit øje, og jeg bliver helt vildt stresset af det! Noget af det der kan give mig allermest ro i sjælen er når mit hjem er pænt og rent og gerne fuld af friske blomster.”

Cille formår at skabe utrolig meget hygge i sit hjem, hvor det stadig har et stilrent og lækkert udtryk. Farverne i hendes indretning komplimenterer hinanden særdeles godt og giver en rolig og afslappet stemning. 

© @Cille_ah
© @Cille_ah

Ældre villalejlighed

Familien bor i en ældre villa på 1. og 2. sal. Lejligheden har en masse detaljer, og de danner god bund for deres personlige indretning med fine elementer.

”Et smukt hus er i min optik en gammel murermester villa eller noget i stil med det. Et hus med en historie, sjæl og fine detaljer både inde og ude, som er med til at gøre netop dét hus til noget helt unikt.”

© @Cille_ah
© @Cille_ah

Stue og spisestue med sildebensparket

Entréen og køkkenet i lejligheden er belagt med det skønneste sildebensparket, og det giver en meget elegant stemning til de moderne møbler. 


”Det jeg er allermest tilfreds med ved vores hjem, er vores stue og spisestue, som går ud i ét med masser af smukke detaljer i selve rummets opbygning. Og så elsker jeg vores sildebensparket som vi har i entréen og i køkkenet”

© @Cille_ah
© @Cille_ah
© @Cille_ah

Pilea planter

”Jeg elsker pilea planten og har efterhånden også en del af dem.”
Vi kan godt forstå, at Cille elsker pilea planten. Den er nemlig så enkel og fin i sit udtryk, og er med til byde lidt med resten af lejlighedens enkle indretning.

”Det er vigtigt for mig at skabe lidt liv og farve ved hjælp af planter, men de skal heller ikke stå for tæt, da det minder mig for meget om et drivhus når der står for mange planter samme sted.”

© @Cille_ah
© @Cille_ah

Hjemmelavet opslagstavle

Cille har kreeret en flot opslagstavle af armeringsjern, som hænger i køkkenet. Her har hun hængt minder og en skøn abefigur fra Kay Bojesen.

”Vi har forsøgt at skabe en rød tråd gennem alle rummene, og på at blande både nyt, gammelt, DIY, design og arvestykker så det passer ind i lige netop vores hjem.”

© @Cille_ah
© @Cille_ah

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Cille på Instagram. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...