© @cliine

Ugens instagrammer: @cliine

I denne uge har vi kåret Caroline som ugens instagrammer. Caroline bor på blot 60 kvadratmeter, men formår alligevel at indrette sig med gode løsninger.

18. marts 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

60 kvadratmeter indretningsplads

Caroline bor i en fin lille lejlighed på 60 kvadratmeter i Vanløse. Selvom lejligheden ikke har utallige kvadratmeter at indrette på, formår Caroline at få den til at syne stor og let med møbler og enkelt nips.
Caroline arbejdet deltid i Silvan de sidste par år og her får hun en masse inspiration til nye indretningsidéer og diy-projekter, som hun indretter sig med i sit hjem.

Som ugens instagrammer har Anne Louise fået overrakt en gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© @cliine

En kombination af hygge og nordisk stil

Carolines lejlighed emmer af hygge. Nuancer som sort, hvid og grå dominerer lejligheden og  med de enkle puder og fine planter, skaber hun en hyggelig oase med enkelte farvespots. Caroline indrammer desuden den nordiske stil med minimalistiske og lyse items, som er med til at skabe en god sammenhæng i den lille bolig.

”De store møbler i mit hjem er primært hvide, grå eller i træ. Derfor forsøger jeg at bringe farver ind ved hjælp af billeder, puder og planter – og jeg får ofte lyst til at rykke rundt og skifte ud, hvilket er meget nemmere og billigere at gøre med netop disse ting.”

© @cliine
© @cliine

Personlig stil med gode løsninger

”Det inspirerer mig når folk gør noget anderledes. Når personligheden skinner igennem i indretningen og man formår at sammensætte tingene på sin egen måde – også når der er tale om populære ting.”

Caroline har skabt nogle gode løsninger, som samtidig sætter et personligt præg på hendes hjem. Hun har eksempelvis brugt en gammel stige til at opbevare sine sko på og bygget en seng af rå paller.

Inspirationen til sin kreative indretning får hun fra bl.a. sit arbejde i Silvan, men også fra andre boligprofiler på Instagram.

© @cliine
© @cliine

Alternativ natbord 

Som natbord har Caroline valgt at bruge en hvidmalet stol, hvorpå hun har sat en stor, flot og klar vase. Det giver et friskt og let udtryk til hendes hyggelige stil.

Derudover har hun fundet en stor gren i naturen, som hun har snoet en lampe omkring. Idéerne har Caroline masser af, og hun formår at bringe idéerne til live på en super cool måde, så de matcher hendes stil i den lille lejlighed i Vanløse.

© @cliine
© @cliine
© @cliine

Spøgelsestræ og andre planter

”Jeg har ikke en yndlingsplante, men er generelt bare vild med planter, som er simple. Min seneste plantekøb er et spøgelsestræ, som jeg synes er utrolig smukt at se på.”

Planterne i Carolines hjem, er med til at give den sorte og hvide indretning et ekstra lille farvespil.

”Min stil er meget sort, hvid og grå – mine planter er derfor med til at give liv og sørge for at mit hjem ikke bliver for klinisk at se på. Jeg er dog ikke særlig god til at holde planter, og der er derfor også en forholdsvis stor udskiftning i planterne herhjemme.”

© @cliine
© @cliine

Indret med planter i højden

Caroline har sat en flot og stor monstera-plante på sin radiator, hvilket giver en super god effekt til hendes resterende indretning.
Et godt tip er, at få sine store planter op i højden, det giver en god fornemmelse i rummet og løfter indretningen.

© @cliine

Små søde detaljer

Rundt omkring i Carolines lejlighed er der små detaljer, som er med til at give et personligt præg. Aben fra Kay Bojesen hænger så fint i et reolsystem, og hatten på væggen i soveværelset er bare super cool. Det er alle de små detaljer, der tilsammen giver et fantastisk udtryk i indretningen, og man må sige, at Caroline formår at gøre lejligheden til sit helt eget sted.

© @cliine
© @cliine
© @cliine

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Caroline på Instagram. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...