© @diana_lovring

Ugens instagrammer: @diana_lovring

I denne uge har vi kåret Diana Lovring som ugens instagrammer. Dianas profil bærer præg af interessen for den nordiske stil blandet med engelsk elegance. Hun er en romantisk sjæl, og det afspejler billederne i høj grad.

6. august 2016 af Christina Krogager Friis


Mød Diana Lovring

Diana er 40 år, og oprindeligt fra Silkeborg. Men i dag bor hun lige udenfor Vejle med sin mand og deres fælles søn. Udover at have boet i Silkeborg, boede hun i en længere årrække i England, hvor hun blandt andet udannede sig til fotograf.


Til dagligt arbejder Diana som grafisk designer og fotograf, hvilket bestemt også lader sig afspejle i de smukke billeder på hendes profil.

Som ugens instagrammer har Diana fået overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

Naturen som inspirationskilde

“Allerede fra teenageårene begyndte jeg at interessere mig for indretning, og mit værelse blev ændret cirka en gang om ugen. Det var både møblerne og mine ting der blev flyttet om på - gransket og analyseret efter farve og form. Hvad der inspirerede mig dengang er lidt uvist. Det var mere en trang og lyst og interesse for at forskønne.”


“Senere i livet lærte jeg så om teorierne bag, og nu har jeg en ret afslappet tilgang til indretning. I dag er det stadig lysten der præger, men jeg har fået styr på min stil ved at kigge i bøger og blade. Naturen og smuk arkitektur er også inspirationskilder, og især en gåtur kan få gang i tankerne og idéerne.”

Et hjem med plads til leg

"Vores hjem er fyldt med bøger og magasiner, vi har kunst på væggene og keramik på hylderne. Møblerne er holdt i teak, grå og sort for give en rolig base for vores ellers farverige bøger og puder og tæpper. Vi har som regel altid en buket blomster på spisebordet, og en del tørret eucalyptus rundt i andre vaser. Indretningen er nok lidt huleagtig - hyggelig uden at være mørk, og man kan godt sige, at mine billeder afspejler den måde vi har indrettet os på."

Den røde tråd

"En af mine veninder præsenterede mig for Instagram, fra dag et var jeg hooked. Det er omkring 4 år siden, men det er først indenfor det halvandet års tid at jeg blev mere seriøs omkring det."

“Mine insta-billeder er af blomster (mange blomster - jeg elsker blomster), mad og smukt gammelt bestik, hør tekstiler, gamle dekorative tallerkener. Samt naturen og gamle bygninger. Det er det jeg finder glæde i.”

”Mine billeder er et udtryk for den skønhed livet rummer. Blomsterne (også de visne), mad og kager tilberedt fra bunden (også melet der støver) og den smukke natur (også på en grå vinterdag). Jeg prøvet at få en rød tråd i min Instagram feed i form af farver, lys og det jeg tager billeder af, så det er afgjort bestemte elementer jeg går efter.”

Nordisk interesse

Oftest er de billeder, der fanger Diana mørke og mystiske samt billeder af aktitektur, mad, indretning og blomster. Derudover har hun også en helt speciel interesse i det nordiske design og den måde stilen sammensætter smukke kontraster:

”Sammenspillet mellem det lyse og mørke er for mig det der kendetegner den nordiske stil. Brugen af rustikt træ, skønne mørke tekstiler og hvide vægge. Hyggen i blomster, smukt kunst i form af billeder og keramik og rene linjer.”

Det perfekte Instagram-billede

På en stor del af Dianas billeder leger hun med lys og skygger samt mørke og mystiske fotografier.

”Det perfekte Instagram-billede synes jeg, er af det man elsker i livet. Det skal have en ægte stemning (selv når det er stylet) og fortælle en historie.”

Dianas billeder tager hun primært med sin smartphone, men en sjælden gang forkæler hun øjet og tager billederne med hendes DSLR Nikon D700 spejlreflekskamera.


Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Diana på Instagram. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...