© @E_boligoginspiration

Ugens instagrammer: @E_boligoginspiration

Vi har i denne uge kåret Tirza som ugens instagrammer. Tirzas hjem byder på feminine og rå genstande, som sagtens kan have 200 år på bagen, hvilket giver et sejt touch til den ellers lyse indretning.

22. april 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

Skønt hjem på 104 kvadratmeter

Tirza på 27 år bor i skønne Silkeborg med sin lille søn på 2 år. De har hele 104 kvadratmeter at boltre sig på, og da Tirza elsker indretning er hver eneste kvadratmeter guld værd. Tirza sætter stor pris på, at der er hygge i hendes hjem og udvælge nøje, hvilke ting hun godt kan lide.

”Jeg går ikke så meget op i, hvorvidt det er mærkevarer der er i mit hjem, men mere om det er med til at give mit hjem en helhed.”

Som ugens instagrammer har Tirza fået overrakt en gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© @E_boligoginspiration
© @E_boligoginspiration

53,1 tusinde følgere

Tirza har mange følgere på sin Instagramprofil, og de nyder godt af hendes mange kreative og flotte billeder. Inspirationen får Tirza også fra Instagram. På Instagram er der, ifølge Tirza, plads til alle slags hjem.

Tirza kan takke sin svigerinde for at hun endte på Instagram. Hun påpegede nemlig altid at det da lige ville være hende. ”Og det viste sig, at hun havde ret.” fortæller Tirza. 

© @E_boligoginspiration
© @E_boligoginspiration

Praktisk og smart

Den seneste tilføjelse i Tirza's hjem, er denne kitchen rack fra Junchers Design.

"Jeg elsker den fordi den netop er lidt rå, men på samme tid utrolig praktisk."

© @E_boligoginspiration

Feminint og råt

”Mit hjem er en blanding mellem det meget feminine og det rå. Jeg har både moderne møbler og antikke møbler, der er op til 200 år gamle. Den kombination synes jeg passer perfekt sammen.”

De sarte farver, som generelt præger indretningen i Tirzas hjem, gør de grovere møbler til blødere elementer. 

© @E_boligoginspiration
© @E_boligoginspiration

DIYs skræmmer ikke Tirza

Selvom Tirza ikke er den store tømrer, har hun formået at bygge en skillevæg af nogle store plader og hyldeknægte. På den måde har hun skabt et lille legerum i børneværelset. 

Derudover har hun med hyldepapir forvandlet bordpladerne i køkkenet til ”marmor”.

© @E_boligoginspiration
© @E_boligoginspiration

”De planter, som sjældent skal vandes”

Tirza lægger ikke skjul på at hun ikke er god til at holde planter i live. Derfor er det de planter, som godt kan tåle at man glemmer at vande dem, som primært bor i Tirzas hjem.

© @E_boligoginspiration
© @E_boligoginspiration

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Tirza på Instagram. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...