© @emilie_schwartzlose

Ugens instagrammer: @emilie_schwartzlose

I denne uge har vi kåret Emilie til ugens instagrammer. Emilie bor på 52 kvadratmeter fyldt med arvestykker sammen med sin bomuldshund Charlie.

1. april 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

Mød Emilie

Emilie er 22 år gammel og bor på 52 kvadratmeter i Frederikshavn med sin bomuldshund Charlie. Hun bor i den gamle del af Frederikshavn, hvor en klynge af gule skagenshuse, der emmer af historie og ro – og dét at hun kun har 5 minutter til stranden på gåben, gør det blot endnu mere lækkert. Emilie, som er elev i en børnetøjsbutik, har altid interesseret sig for indretning og hun elsker når der er en historie bag de forskellige møbler.

Som ugens instagrammer har Emilie fået overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© @emilie_schwartzlose

Arvestykker og personlig indretning

Emilie går meget op i at få skabt et personligt og hyggeligt hjem. Det formår hun at gøre med alle sine arvestykker, som hun sætter stor pris på. Indretningen må, ifølge Emilie, gerne afspejle en historie eller en oplevelse.

”For mig har det altid været meget vigtigt at bo personligt, hyggeligt, men også lækkert. Jeg omgiver mig med arvestykker, som jeg holder meget af - som mit sofabord og musselmalet Royal Copenhagen, som jeg har arvet af min farmor og farfar. Min hvide sofa i uld, har jeg arvet af min morfar - den tog han altid middagslur på. Det er vigtigt at de ting, som betyder noget for mig, får lov til at stå fremme.”

© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose

6 år på instagram

For 6 år siden, da Emilie boede i Canada som exchangestudent, oprettede hun sin Instagramprofil. Siden hen har det taget fart og hun får lagt en masse hyggelige billeder op fra sit lille hjem - bomuldshunden Charlie sniger sig også med på billederne indimellem.

”Det har altid handlet om boligindretning på min Instragramprofil, men for et halvt års tid siden, blev jeg spurgt af flere, hvorfor jeg ikke gjorde mere ud af det. Så det besluttede jeg mig så for at gøre. Og jeg elsker det!”

© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose

Naturen som inspirationskilde

Udover at få en masse inspiration fra andre Instagram-brugere, så er naturen, spændende butikker og andres hjem den største inspirationskilde for Emilie. Emilie skal opleve og se ting. På den måde får hun tilegnet sig en masse nye idéer til sit hjem i Frederikshavn.

I hjemmet er der også små nips og nøje udvalgte planter – det giver en hyggelig, men også stilsikker indretning, hvor personligheden skinner igennem.

© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose

Yndlingsskabet

Vitrineskabet fra House Doctor har Emilie fået af sin onkel, og det betyder alverden for hende. Oven på skabet har hun sat fine farvede flasker i forskellige størrelser og former. Det giver et farvespil, som passer utrolig godt ind i hendes stil. Inde i det rustikke skab står der fint porcelæn fra Royal Copenhagen og enkelte loppefund. 

© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose

Et godt tip fra Emilie

”Brug de ting, som betyder noget i din boligindretning og miks det med loppefund og nye ting. Det ser så fint ud, hvis man har et par ting f.eks. en gammel keramikvase og en kubus lysestage til at stå ovenpå et par bøger. Så holder man det enkelt og hyggeligt, men også personligt.”

© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose

Endevæggen i grå

Den grå endevæg i stuen er Emilie meget tilfreds med, og som hun selv siger, så giver den varme til indretningen og er med til at samle hele stuen.

Vi er også ret begejstrede for hendes valg af farve. Man lægger mærke til den, men den overrumpler ikke det lille hjem. Og at væggen er dekoreret med et par enkelte billeder, gør kun  væggen endnu mere interessant. 

© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose

Ranunkler og bonderoser

Emilie holder meget af ranunkler og bonderoser, især med et par eucalyptusgrene til. Andre planter er ikke bandlyst, de er nemlig også at finde i det lille fine hjem.

”Jeg er naturligvis også vild med kaktusser. Især store kaktusser. Hvis man glemmer at vande sine blomster, ligesom mig, så er det rigtig nemt at holde kaktusser, da de nærmest kan overleve alt.”

© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose

Farvevalg og hyggelige stunder

”Når jeg vælger farver til mit hjem, tænker jeg meget på at det skal være naturlige og rolige farver. Jeg kan godt lide et hjem, hvor der er ro. Det er vigtigt for mig at det også er nogle farver, som giver varme og hygge. Men det er oftest dæmpede farver, jeg kan lide.”

Emilie går meget op i, at hendes indretningsstil er personlig, rolig og hyggelig på én og samme tid. For at nå til mål med dette, vælger hun rolige farver og elementer, som har en bestemt betydning for hende, f.eks. nogle af hendes mange arvestykker. Hun formår dog at tilføje farverige elementer og materialer, som bløder udtrykket op. Det har givet hende et hjem, hvor både hun og bomuldshunden Charlie stortrives.

© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose
© @emilie_schwartzlose

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Emilie på Instagram. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...