© @fru_soendergaard

Ugens instagrammer: @fru_soendergaard

Ugens instagrammer er Helle, som bor i det nordlige Jylland med skov, mose og havet som nabo. Hun har et helt særligt indretter-gen, der udstråler personlighed og kant.

28. januar 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

Mød Helle Jakobsen

Helle Jakobsen er 38 år, mor til to teenagere og gift med Michael.

Hun elsker naturen og det er oftest her, hun samler sin inspiration fra, og derfor er det skønt, at hun har både skov og hav som nabo.

Som ugens instagrammer har Helle fået overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© @fru_soendergaard

Nordisk stil med et twist

Helles indretningsstil er en blanding af det nordiske med et twist af det romantiske og stilrene. Dette ses tydeligt i hendes flotte hjem, hvor enkelte items skaber sin egen charme, og lader de tre stilarter mødes.

”Jeg holder mig gerne inden for farveskalaen af hvid, mørkegrå, træ og afdæmpede grønne, brune og blå nuancer.”

© @fru_soendergaard

Hopper ikke bare med på bølgen

”Det er ikke fordi, hvis det er en trend at male sine vægge i andre nuancer, at jeg bare hopper med på bølgen og gør det samme. Tingene skal passe sammen i mit univers.”

Man kan se, at Helles hjem har personlighed, da hun har en god blanding af minder og personlige favoritter sat forskellige steder i indretningen.

© @fru_soendergaard

”Det skønneste sted i huset..

.. er køkkenalrummet”.

Helle og hendes mand har lavet deres eget plankebord, som selvfølgelig står og pryder i yndlings rummet.

© @fru_soendergaard

Morgenstund uden rod

Helle roder lige så meget som andre mennesker, men det er blevet til en regel for hende, at der skal være pænt og rydeligt inden hun går i seng, så hun næste dag kan stå op og nyde morgenstunden uden rod.

© @fru_soendergaard

Nyt og gammelt

Helle formår at blande nye og gamle ting i hendes hjem, som giver indretningen en masse kant. Hun er dog altid varsom over for, om de ting hun køber, kan have en bestemt funktion eller passe til noget andet.

”Jeg er med tiden blevet klogere på, kun at købe noget, som ikke ender i skabet inden for de første 14 dage.”

© @fru_soendergaard

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk, at du også kan følge både Bolig Magasinet og Helle på Instagram. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...