Ugens instagrammer @homebyise

Der er indretningstips, skandinavisk minimalisme og boligdrømme fra ugens instagrammer, Louise Torp Jensen.

© @homebyise
© @homebyise

Mød Louise Torp Jensen

27-årige Louise har selv totalrenoveret sit hus sammen med sin kæreste, Mark. En proces, som hun elskede hele vejen igennem. Renoveringen og den efterfølgende indretning har Louise dokumentet på sin Instagramprofil @homebyise.

Louise er uddannet ergoterapeut og bor og arbejder i Horsens.

Som ugens instagrammer har Louise fået overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© @homebyise

Huskøb og indretningsdrømme

Louise har altid elsket og indrette, og har tit gået og drømt om, hvordan hendes fremtidige hjem skulle se ud. Da hun og hendes kæreste købte Horsens-huset i 2014 begyndte hun derfor hurtigt at forstille sigt indretningen af det nye hjem, på trods af, at en gennemgribende renovering ventede.

”Meget tidligt i renoveringsprocessen begyndte jeg at forestille mig, hvordan jeg gerne ville indrette, når vi kunne flytte ind, og jeg brugte meget tid på at drømme om, hvordan det hele skulle ende med at se ud. Det er den fedeste følelse, at kunne skabe sit eget hjem næsten fra bunden.”

© @homebyise

Ikke plads til rod

Indretning betyder meget for Louise og hun nyder at bruge tid på at skabe de perfekte rammer i hjemmet, hvor hun kan være tryg og afslappet. Det gør hun blandet gennem den minimalistiske stil – og ved at sørge for renlighed og orden.

”Jeg er meget inspireret af skandinavisk minimalisme og princippet i at indrette sig ”holistisk”. Jeg er ordensmenneske af natur, og bliver meget påvirket af de omgivelser jeg befinder mig i. Jeg forsøger at indrette mig lyst og luftigt, da jeg ikke trives i et rum, hvor tingene er klumpet for tæt sammen, og hvor der er alt for meget ”tingel tangel”. Samtidig elsker jeg naturen, og finder meget ro i de naturlige materialer såsom træ, da jeg synes det giver varme, så indretningen ikke bliver for ”kold”".

© @homebyise

Inspiration på Instagram

”Rod og uorden fungerer bare ikke for mig. Jeg kan ikke slappe af eller hygge mig, hvis tingene ligger og flyder, eller nullermændene flyver rundt omkring.

Det skal dog siges, at vi ofte har mange flere sko til at stå på skohylden og jakker til at hænge på knagen, end hvad mine billeder viser. Så de får lige en midlertidig plads, mens jeg knipser løs”.

Billederne, som hun knipser løs af ryger fluks på Instagram. Hendes profil oprettede hun i forbindelse med huskøbet, og hun elsker både at dele sine billeder af huset på profilen og at finde inspiration til boligindretningen hos andre.

”Instagram er helt klart mit foretrukne medie, når jeg skal finde inspiration til boligen. Det er nemt at holde sig ajour inden for de sidste nye tendenser, og ikke mindst at følge med i, hvordan andre formår at benytte sig af dem.”

© @homebyise

For meget af det gode

Selvom der er masser af inspiration at finde på Instagram skal man dog ikke falde for hver nye tendens man opdager. Det har Louise selv opdaget.

”Jeg er ofte faldet i fælden med at købe noget i en bestemt farve eller materiale, fordi det lige er ”in”, uden at have gjort mig dybere overvejelser omkring, om det vil passe ind i min indretning, og om jeg vil nyde at se på det hver dag.”

I tiden efter indflytningen i det nye hus var kobber-tendensen på sit højeste herhjemme, hvilket Louise sprang på med masser af iver.

”Det resulterede i, at jeg fik købt en masse ting i kobber; lamper, lysestager billedrammer etc., med det resultat, at jeg blev træt af at se på det efter 14 dage.

Jeg har fået udskiftet meget af det - dog får min By Lassen kubus stage og True Colour vase fra &Tradition lov at blive, da jeg godt kan lide det klassiske look de får pga. patinaen.”

© @homebyise

Derfor er Louises råd, at være tro mod sig selv, når man indretter sig.

”Tag på en ”guidet tur” i dit hjem, og fornem, om de forskellige rum og indretningen deri påvirker dig på en god- eller negativ måde. Lad dit hjem afspejle, hvem du er, og ikke hvad du gerne vil være. Jo mere indretningen ”støtter op” om og er i harmoni med ens personlighed, jo mere tror jeg på, at man er i balance og trives.”

Og det kan man sagtens gøre, mens man finder inspiration på Instagram.

© @homebyise
© @homebyise

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Louise på Instagram.

LÆS OGSÅ Ugens instagrammer: @palettenoir