© @m.egeskov

Ugens Instagrammer: @m.egeskov

I denne uge er Mia Johannsen blevet udvalgt som ugens instagrammer. Hun er et rigtigt ordensmenneske og har en svaghed for de skønne grønne planter.

11. februar 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

Mød Mia Johannsen

Mia er 25 år og bor i Valby med sin kæreste Michael. Mia har i to år været i forsvaret, og det har gjort hende til et rigtigt ordensmenneske. Men rydeligt skal det også være, da Mia og hendes kæreste kun har 55 kvadratmeter at indrette sig i.

Som ugens instagrammer har Mia fået overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til sidst i artiklen.

© @m.egeskov

Omdrejningspunktet er hygge

Mia får en masse inspiration til sin indretning af alle dem hun følger på instagram og når hun læser boligmagasiner. Denne inspiration har skabt hendes nuværende hjem, hvor hun selv beskriver atmosfæren som hyggelig. Det hyggelige kommer af de varme toner hun har i hjemmet, og hvert rum er rørt med grå, blå og grønne farver for at skabe et gennemgående tema.

© @m.egeskov

Grønne planter

”Det er ingen hemmelighed at jeg elsker planter og botanik. Da min mor er slotsgartner, kan man vel sige at passionen for at bruge planter i hjemmet er fået igennem modermælken, og så længe de er grønne og lette at holde, så er det et hit herhjemme”

© @m.egeskov
© @m.egeskov

”Mit seneste køb til hjemmet er…”

"min 60’er inspireret lænestol fra Ikea.”

Mia har fået fingrene i en rigtig lækker stol, som passer godt til hendes indretningsstil. Stolen er sågar blevet hendes nye faste plads i stuen, da stolen er en rigtig flyder.

© @m.egeskov
© @m.egeskov

Ordensmenneske

Mia er som beskrevet et rigtigt ordensmenneske, og det ses tydeligt på hendes billeder hvor fint, hyggeligt og ikke mindst, hvor rydeligt hun bor.

”Det er en fast del af mine daglige rutiner, at sengen skal ordnes, og puderne i sofaen rettes. Jeg er typen, der kan blive irriteret over at planten på sofabordet står 2 centimeter for langt til højre. Jeg er nok en smule perfektionistisk.”

Mia har en drøm om at kunne anskaffe sig et rustikt og lækkert plankebord til stuen, da hun gerne vil have hendes hvide og lidt for praktiske spisebord udskiftet. Så det er hendes næste projekt.

© @m.egeskov
© @m.egeskov

Ro og hygge

Mia bruger hendes farver i indretningen til at skabe den helt rigtige fornemmelse: Ro og hygge.

Hun vil ikke have en ”kold” stemning i hjemmet, og er derfor gået så vidt muligt bort fra hvide farver, og indrettet hendes hjem med blå, grå og grønne nuancer.

Mia’s iphone er hendes primære måde at tage billeder på, og hvis lyset rammer helt perfekt inde i stuen, så er hun hurtig til at tage et billede. 

© @m.egeskov
© @m.egeskov

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk, at du også kan følge både Bolig Magasinet og Mia på Instagram. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...