© @mille_g

Ugens instagrammer: @mille_g

I denne uge har vi kåret Mille som ugens instagrammer. Mille og kæresten gik fra en lille lejlighed på 46 kvadratmeter til en totalrenoveret 70’er villa på hele 148 kvadratmeter.

29. april 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

Fra 46 kvm til 148 kvm

Mille og kæresten flyttede fornyligt ind i en totalrenoveret 70’er villa på hele 148 kvadratmeter i Aarhus. Førhen boede de i en lille lejlighed på blot 46 kvadratmeter, og det er derfor helt nyt for begge parter at have så meget plads og en masse nye indretningsmuligheder.

Mille er en ung kvinde, der bestræber sig på at nyde alle de små øjeblikke, hvorfor hun prøver at gøre de ting hun elsker når hun ikke studerer eller er på job.

Som ugens instagrammer har Mille fået overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer sidst i artiklen.

© @mille_g
© @mille_g

Dyrker sin passion

Mille er vild med mode og indretning, som hun elsker at dyrke i sin fritid.

”Jeg synes selv at jeg er et meget struktureret menneske, der ikke bryder sig så meget om de store forandringer.”

Selvom Mille ikke er så glad for store forandringer, så tog hun og kæresten alligevel springet og flyttede i en stor villa – væk fra de trygge rammer i den lille lejlighed.

”Selv efter et halvt år i vores nye by, føler jeg mig stadig ikke helt hjemme endnu. Men det skal nok komme.”

© @mille_g
© @mille_g

Kæresten gav Mille idéen

”Det var faktisk min kæreste som introducerede mig for instagram for nogle år siden. Han er selv meget involveret i forskellige sociale medier gennem hans arbejde, og forstod ikke, hvorfor jeg ikke var instagram. Det gør jeg heller ikke nu..”

© @mille_g
© @mille_g

Før og efter billeder

Mille har på sin Instagramprofil lagt lidt før- og efterbilleder ud af deres totalrenoverede hjem.

”Jeg er efterhånden blevet ret ferm til at spartle, mure, tapetsere, male, skrue, samle møbler osv.”

© @mille_g
© @mille_g

Vil gerne støtte iværksættere

Mille får en masse inspiration på Instagram, men derudover elsker hun at tage rundt på forskellige markeder og søge inspiration. Godsbanen er et godt eksempel - her præsenterer upcoming designere deres nyeste projekter. Det synes Mille er super fedt og hun bestræber sig på at støtte iværksætterne så meget som muligt.

© @mille_g
© @mille_g

Et stilrent og minimalistisk hjem

Den store villa i Aarhus er fyldt med stilrent design og gennemtænkte løsninger. Farverne er holdt i lyse nuancer, som skaber ro og giver mulighed for at nyde tilværelsen. 

”Det gennemgående for min indretningsstil er, at den er personlig. Det på trods af, at jeg ikke ligefrem har en masse personlige billeder eller arvestykker stående fremme, men jeg udvælger items, som jeg personligt godt kan lide og ikke fordi det er en modedille lige nu.”

Mille og hendes kæreste er enige om, at de hellere vil vente og spare op til møbler og ting, som de virkelig ønsker sig frem for at købe det de lige falder for. Deres nyeste tilføjelse til hjemmet er et Montanamodul til deres enkle og minimalistiske stue.

© @mille_g
© @mille_g
© @mille_g

”Hvidt lærred”

Hele villaen er renoveret med en rød tråd. Med det samme gulv og klinker i alle rum og samme farve på væggene, har Mille skabt sammenhæng og skabt et hvidt lærred til møblerne.

Mille er godt i gang med at indrette sig og finde den helt rigtige stil til det nye hus – og hun elsker at gå og nipse rundt og flytte ting til nye pladser.

”Af store forandringer, har jeg altid lyst til at sætte en masse i gang. På nuværende tidspunkt er det eksempelvis opsætning af metrofliser i køkkenet og betonspartel i vores fordelingsafdelingen, som står på min to-do.”

© @mille_g
© @mille_g

Planter som møbler

”Vær ikke bange for at vælge planter med lidt volumen, så de næsten fremstår som et møbel i sig selv. Det synes jeg personligt er utrolig dekorativt og en god måde, hvorpå man kan udnytte de små kroge eller lignende, som kan være svære at indrette med møbler.”

Mille foretrækker store og grønne planter. Hun er især vil med figentræer, oliventræer og eukalyptus. 

© @mille_g
© @mille_g
© @mille_g

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine Instagramsbilleder med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Mille på Instagram. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...