© mrscarlissa

Ugens instagrammer: @mrscarlissa

Denne uges instagrammer er Carina, som har et utroligt hyggeligt hjem, hvor den romantiske stil spiller ind.

4. februar 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

Mød Carina

Carina er 35 år, bor i Århus med sin mand, som hun har været gift med i 15 år, og sine 4 børn.

Carina startede på Instagram for tre år siden. Men det var først da hendes mand og fire børn flyttede i nyt hus, at hun for alvor begyndte at ligge billeder op af indretningen og vise udviklingen. Derfra tog det fart, og hun har nu omtrent 49.000 følgere.

Som ugens instagrammer har Carina fået overrakt en gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© mrscarlissa

Grå passer til alt

”Hos os er det grå, der er den gennemgående farve. Den farve elsker jeg, fordi den passer til alt, og man kan altid ændre stilen ved at skifte puder eller ting ud”

Carina er vild med, at trenden er begyndt at lukke flere farver ind, og det gør hun især selv brug af, og skaber et let og legende udtryk.

© mrscarlissa
© mrscarlissa

Nordisk og romantisk

Stilen i Carinas hjem er en blanding af det nordiske og det romantiske. Elementerne i hjemmet giver hver sit udtryk og skaber en speciel stemning, hvor der er klar til hygge.

Hun får sin inspiration fra andre brugere på Instagram, Pinterest og boligmagasiner.

”Instagram er helt klart et af de steder, jeg får det meste af min inspiration fra. Jeg følger de mest skønne mennesker med utrolig smukke hjem.”

© mrscarlissa
© mrscarlissa

Hyggehjørnet

Carinas favoritsted i huset er det såkaldte ”hyggehjørne”. Det er forståeligt, at hun har valgt dette som hendes favoritsted, da det emmer af hygge og et sted, hvor man kan være hinanden nær.

De to fine stole havde længe været på Carinas ønskeliste, og nu har hun endda fået en reol som passer perfekt ind i stilen.

© mrscarlissa

Kaktus

Carinas yndlings plante er en kaktus. De er nemlig flotte, og ikke mindst lette at holde. Du ser dog også andre planter i Carinas hjem. Hun bruger nemlig buketter til at ændre stilen i stuen.

”Jeg bruger blomster buketter, da jeg elsker, at man kan ændre ”looket” i sin stue hele tiden, med en bestemt buket og farve.”

© mrscarlissa

Godt råd fra Carina

”Et godt tip, som også er en klassiker, er at sørge for, at der er en rød tråd igennem indretningen… Det kan være en bestemt farve, der går igen og binder det hele sammen, eller et materiale såsom træ eller metal.”

© mrscarlissa
© mrscarlissa

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk, at du også kan følge både Bolig Magasinet og Carina på Instagram. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...