Ugens instagrammer: @pottelotte11

Denne uges instagrammer er Charlotte Jensen, der bor i en totalombygget 70’er villa ikke langt fra vandet.

18. februar 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

Mød Charlotte Jensen

Charlotte på 37 år er gift og mor til 3 børn. Charlotte og hendes mand kastede sig ud i et projekt, som lød på at renovere en kæmpe 70’er villa på 270 kvadratmeter. Hun bruger en masse tid på at holde det fine hus rent og rydeligt, men det kan godt være svært med 3 børn rendende omkring.

Som ugens instagrammer har Charlotte fået overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til sidst i artiklen.

© @pottelotte11
© @pottelotte11

Ikke et redigeringsprogram

Charlotte troede i første omgang, at Instagram var et program hun kunne redigere billeder i. Hun fandt dog hurtigt ud af, at det ikke var appen’s hovedformål. Siden har hun fundet inspiration fra alle dem, som deler billeder af deres hjem og indretning.

© @pottelotte11
© @pottelotte11

Enkel indretning

”Nordisk, enkelt og lyst.” Sådan beskriver Charlotte sin indretningsstil.

Charlotte vil gerne undgå alt for mange nips i hjemmet, men det kan sommetider være svært da der findes så mange ting, som hun bare må eje. Men det skaber blot et personligt udtryk i hendes flotte og stilrene hjem.

© @pottelotte11
© @pottelotte11
© @pottelotte11

Kaktussen

Charlottes yndlingsplante er kaktussen. De er meget nemme at holde og utrolig dekorative. Derudover elsker hun blomsterbuketter, da de kan ændre udtrykket i indretningen og dermed kan hun fra uge til uge bestemme, hvordan stilen skal være i hjemmet. 

© @pottelotte11
© @pottelotte11

”One of a kind”

Yndlingspottet i det renoverede hus er trappen, som Charlottes mand selv har tegnet og bygget. I starten var Charlotte bekymret for, hvordan trappen ville matche resten af huset, fordi hun ikke kunne se det for sig visuelt. Men trappen er blevet det, som Charlotte er mest begejstret for og den er en ”one of a kind”.

© @pottelotte11
© @pottelotte11
© @pottelotte11

Rammerne er det vigtigste

”For mig er rammerne nok det vigtigste. Vi har skabt et hus ud fra vores egen stil og ideer. Møbler og interiør kan man altid skifte, rammerne er derimod noget sværere at ændre på.”

Charlotte synes, at farvevalg handler om at skabe harmoni. Hun kan personligt godt lide de hvide og grå farver, kombineret med grønne planter.

© @pottelotte11
© @pottelotte11

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk, at du også kan følge både Bolig Magasinet og Charlotte på Instagram. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...