© @wellendorfs

Ugens instagrammer: @wellendorfs

I denne uge har vi kåret Jeanett som ugens instagrammer. Jeanett har et fantastisk hjem med store og arkitektoniske vinduer, der lader lyset og naturen blive en del af husets rum.

15. april 2017 af Mette Gottlieb Pedersen

Mød Jeanett

32-årige Jeanett bor på Djursland i et stort 3 plans hus på 330 kvadratmeter, hvor lyset og naturen blender smukt ind. Jeanett er uddannet inden for ernæring og sundhed, men for omtrent 3 år siden besluttede hun, at hun nu skulle fokusere på børnene, hjemmet og sin træning.

Som ugens instagrammer har Jeanett fået overrakt en spændende gave fra Wallo. Du kan læse meget mere om, hvordan du bliver ugens instagrammer til slut i artiklen.

© @wellendorfs
© @wellendorfs

40,6 tusinde følgere

I starten var Jeanett ikke særlig meget for at oprette en Instagramprofil, men hun lod sig lokke og har nu en profil, som er til stor inspiration for rigtig mange personer.

De første opslag var primært billeder af hendes hverdag og af hendes piger. Hun fandt dog hurtigt ud af at billeder af boligen i høj grad tiltrak inspirationssøgende. Efter et par år begyndte det at gå stærkt og derefter er det, som Jeanett selv siger, bare gået slag i slag.

© @wellendorfs
© @wellendorfs

Skønt hjem med masser af plads

”Jeg bor enkelt og moderne – og så kan jeg godt lide at tingene får plads i rummet. Jeg indretter mig i høj grad efter komfort og ville aldrig købe noget, som kun stod til pynt. Det er måske derfor vi har fire sofaer og mange behagelige stole.”

I det 330 kvadratmeter store hus går Jeanett efter naturlige farver, der blender sammen. Dette giver en rigtig god effekt i indretningen, da det hele bliver meget roligt at se på. 

© @wellendorfs
© @wellendorfs

Naturen som inspirationskilde

”Jeg er inspireret af naturen og måden vi lever på herhjemme. Jeg synes ikke der er noget smukkere end Danmark og dets årstider. Farverne i en bøgeskov er smukke, men også områder med klitter og mere vild natur, er jeg meget fascineret af. Naturen må gerne være en del af indretningen. Det får mig til at slappe helt af, når jeg sidder og kigger ud på naturens fænomener igennem de smukke vinduer med en pejs, der knitrer i baggrunden.”

De naturlige elementer og det naturlige udseende spiller en stor rolle i Jeanetts indretning. Se blot badeværelset, hvor en væg er dekoreret med rå mursten. Vi drømmer os hen til en stor og flot klippevæg - mon det er den effekt hun er gået efter? Vi er i hvert fald vilde med det!

© @wellendorfs
© @wellendorfs
© @wellendorfs

Eventyrligt børneværelse

Et dekorativt tapet på en væg, kan give et legende udtryk til et børneværelse. Vælg et tapet i  afdæmpede farve - det giver plads til legetøj og andre sager i vilde farver.

© @wellendorfs
© @wellendorfs

Oxford stole af Arne Jacobsen

Jeanetts seneste køb til hjemmet, er to nydelige Oxford stole fra Arne Jacobsen. Stolene er secondhand og pryder nu Jeanetts kontor med flot cognac-farvet læder.

”Vi valgte netop disse stole på grund af en meget høj komfort.”

© @wellendorfs

Jeanetts bedste tip: Find din helt egen stil

”Brug tid på at finde din egen stil. Det er så ærgerligt at lave noget magen til andre, hvis man ikke føler sig hjemme i det alligevel.”

Dét at indrette personligt og skabe noget unikt, kan give en hjemlig følelse, som kun du har. Indret med din stil og bland de trends, du kan lide med hinanden – giv det tid og lad indretningen ske over tid.

”Det tager lidt tid at finde ud af, hvordan man bruger rummene og hvordan man indretter praktisk. I de fleste tilfælde har man brug for noget helt andet end man først troede.”

© @wellendorfs
© @wellendorfs
© @wellendorfs

Naturlig og billedskøn stemning

Jeanetts flotte og arkitektoniske hjem lader lyset og naturen blive en stor del af rummene. Det skaber en dejlig stemning, hvor der er plads til hygge og samvær. Selv er Jeanett meget tilfreds med helheden, farverne og stemningen i huset og især kigget igennem spisestue og stue, med pejsen i midten er hendes favoritsted.

”Det er vigtigt for mig at der er en gennemgående stemning og en rød tråd i huset. Det giver ro til øjet og skaber en helhed. Vi bor i et hus, hvor lys og natur udenfor er en stor del af rummene, og derfor synes jeg det harmonerer bedst, hvis farverne inde er neutrale og afdæmpede.”

© @wellendorfs
© @wellendorfs
© @wellendorfs

Del dine billeder med os på Instagram

Skal vi se dit hjem? Tag dine instagramsfotos med #boligmagasinet for at dele med os. Så kan det være, at det er dig, som bliver næste uges instagrammer og den heldige modtager af en flot gave fra Wallo.

Husk at du også kan følge både Bolig Magasinet og Jeanett på Instagram. Derudover har Jeanett lige startet en ny blog som i kan følge på Wellendorfs.com.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...