Varm teaktræ på Instagram

Det mørke og varme teaktræ har længe hittet i boligindretningen, og tendensen ser ud til at fortsætte længe endnu. Vi har i denne uges Instagraminspiration samlet jeres bedste bud på, hvordan man inddrager den eksklusive træsort i boligindretning.

Da vi for år tilbage første gang så, hvordan teaktræ igen begyndte at dukke op hos de store møbeldesignere, var vi sikkert ikke de eneste, der straks fik referencer til 60'ernes dunkle indretningsstil krydret med langhårede ryatæpper.

Alligevel blev vi hurtigt vilde med den mørke træsort, som kan give enhver bolig personlighed og charme. Og vi er tydeligvis ikke de eneste! Når vi kigger vores hashtag #boligmagasinet igennem, dukker der nemlig et hav af fine billeder med teaktræ op. Derfor har vi i denne uge samlet vores favoritter til dig.

Tips:

  • Gå i den lokale genbrug. Her er det ofte muligt at finde skatte i teaktræ, hvis ikke butikken allerede er blevet rippet af andre boligentusiaster.
  • Gå på udkig i dine forældre eller bedsteforældres kælder, her kan der ofte gemme sig smukke møbler, som både de og du havde glemt alt om.
  • Er du ikke til genbrug, er mange møbelsnedkere begyndt at producere designs med retrovibes i teaktræ.
  • En stue fyldt med møbler i teak kan hurtig komme til at ligne noget, der er taget direkte ud af en gammel film. Vælger du til gengæld få møbler i teak i kombination med mere moderne designs, bliver stilen eksklusiv og lækker.
  • Find mere inspiration til indretning med teaktræ i reportagen Så lækkert kan man bo med teaktræ.