Verdens mest miljøvenlige gulv i 13 nye farver

Gulvet der er kendt som verdens mest miljøvenlige, fås nu i 23 forskellige farver. Nu kan du få et mere farverigt hjem.

Forbo Flooring Linoleumsgulv

I dag er linoleum meget mere end gulvet vi kender fra børnehaven eller sygehusene. Nu er gulvet både nemt at lægge, nemt at vedligeholde og fås nu i de skønneste farver.

Linoleum er fremstillet af blanding af linolie, harpiks, plantefibre og træmel, og er derfor 100% et naturprodukt.

Dansk virksomhed er verdensførende

Forbo Flooring er en dansk virksomhed, som virkelig forstår sig på linoleumsgulve. De leverer linoleumsløsninger til hele verden, og er kendt for deres høje kvalitet og deres moderne løsninger, som passer perfekt til nutidens hjem.

Forbo Flooring præsenterer et nyt og forbedret klik-system, så gulvet kan lægges væsentlig hurtigere og nemmere. Samtidig med fås gulvet i 13 nye farver, herunder petroleum, douce grøn og soft grå – så nu kan du i alt vælge imellem 23 forskellige farver.

Med de mange farvemuligheder, kan du personliggøre dit gulv, og skabe sammenhæng mellem gulv og din indretning. Og er du modig, kan du lave smarte mønstre ved at kombinere flere forskellige farver.

Linoleum: det praktiske gulv

Linoleum er udover at være smart og miljøvenligt også super praktisk. Gulvet er enormt slidstærkt og kan modstå det meste. Derudover er det nemt at holde rent, og kræver stort set ingen vedligeholdelse.