11 geniale gaveidéer til manden, der har alt

Her er vores liste over gaver til manden, der har alt, hvad han tror, han skal bruge. Med andre ord: 11 muligheder for at bevise, at han har taget fejl. God juleshopping.

2. november 2017 af Mi Skjold Brix

Overrask ham med noget, han ikke vidste, han ønskede sig

ISTERNINGMASKINE Han vidste med garanti ikke, at han lige stod og manglede den, men den er godt nok smart! Og har potentiale til at blive uundværlig. 

Icebreaker er som salt- og peberkværnen, du sætter på middagsbordet - den spytter bare isterninger ud. Så næste gang I stiller en lunken drik på bordet, så giv den et "cool twist"! Fås i fire farver. 

Icebreaker, håndholdt isterningemaskine, 349 kr. hos Myicebreaker.dk


PROPTRÆKKER Er han pjattet med vin? Især dem, der har ligget længere end de fleste og hygget sig i en dyb kælder, mens prisen på dem er steget gevaldigt, så vil han græde af glæde, når han pakker fætteren her ud.

Det er et vinskænkningssystem, der ikke trækker proppen op, men derimod ved hjælp af gas og en tynd nål pumper vinen ud gennem proppen, uden at slippe ilten ind således at han kan tage et enkelt glas af den fornemme årgang og sætte flasken tilbage i vinkøleren.

Coravin, Model 2, 2.298 kr. 


MAGNET Måske du også selv kender til irritationen over at lede efter den skrue, du lige havde fundet og som passede med din raw-plug? I hvert fald er denne lille genialitet en perfekt håndsrækning til enhver handymand og DIY-kvinde. Oplagt i pakkekalenderen eller som adventsgave.

Velcroarmbånd fra Magnogrip til 149 kr. hos Coolstuff.dk 

BILLEDE Michael Juul Eriksen er en af landets dygtigste forsvarsadvokater med en opsigtsvækkende karriere. Han har blandt andet forsvaret Jørn 'Jønke' Nielsen, Brian Sandberg, 'tys-tys-kilden' i Se & Hør-sagen og en af de terrortiltalte efter angrebet på Krudttønden. Der er garanteret spændende læsning! Måske du ikke ser så meget til modtageren før sidste side.

Forsvar - alle har ret til en god advokat, Politikens Forlag, 300 kr. 

TOILETTASKE Tjek lige i skabet. Har han allerede en ultra lækker toilettaske med ikke bare ét men to rum, der gør det nemt at holde styr på den mobile badeværelseshylde? Hvis ja, behøver du ikke læse videre. Ellers er der her en oplagt gaveidé, der giver tilbagevendende glæde, hver gang han pakker til en rejse eller weekendtur. 

Toilettaske fra Royal Republique, 699 kr. hos Zalando.dk 

HALSTØRKLÆDE Acnes bløde uldhalstørklæde 'Canada' er efterhånden en klassiker, der har mange år på bagen. Det to meter lange uldtørklæde er så tilpas langt, at det kan nå to gange rundt om halsen uden problemer. Hvert år kommer det i nye farver, så hvorfor ikke forkæle ham med en gave, der holder mange år endnu og som kan indgå som en fast del af vintergarderoben?

Haltørklæde, Canada til 900 kr. fra Acne hos Nué Notes

KOGEBOG Har modtageren af gaven, du lige nu leder efter, kastet sig over næste store dille efter grillen, hvor mange mænd allerede rykkede ud omkring årtusindskiftet sammen med Jan Glæsel, så byd forandringen velkommen. Sæt fut i gnisten, og forær ham et idékatalog af lækre retter, der kan tilberedes i sous viden. Med andre ord en bog, der glæder både dig og ham! 

Grundbogen i Sous Vide: Tips, teknik og opskrifter, Turbine, 219 kr. hos Sousvide.dk


LÆSESTOF Giv ham viden til jul. Giv ham et abonnement på et blad, der rammer hans interessefelt; Illustreret Videnskab, Historie eller hvad med Bilmagasinet? Så har du også en mulighed for at få udvidet horisonten og det er en gave, der bliver ved med at give (til du siger stop).

1 års abonnement (18 numre) på Illustreret Videnskab til 799 kr. i abonnementsshoppen

10-PAK Nu tænker du måske: "jamen var idéen ikke at luge ud i sokke- og underbuksegaverne?" Og jo. Du har ret. Men her er der ikke tale om en 5-pak sokker, men derimod strømper forsynet med en teknologi kendt fra rumudstyr, der gør, at de er både bakteriedræbende og varme- og fugtregulerende og i sidste ende holder fødderne tørre og mindre ildelugtende. 

Organic Basics sælger også pakker med underbukser og T-shirts. 

10 par silvertech strømper, 849 kr. hos Organic Basics

MERCHANDISE Forkæl hans indre (eller ydre) nørd med en fan-T-shirt. Om det lige er E.T., der vækker hans begejstring, ved du, men udvalget er bredt hos en af landets bedste tegneserie-butikker, som heldigvis også har en webshop, hvor du kan gå på jagt. 

T-shirt med E.T.-motiv til 199 kr. hos Faraos Cigarer

SJUS Ginen her er det første produkt, der kom på markedet fra Copenhagen Destillery, og den var værd at vente på og noget helt for sig. Ginnen er som den eneste i verden lavet på honning og kom i handlen i 2015. Så vil du give ham en smagsoplevelse ud over det sædvanlige og en flaske, der skiller sig ud fra de mange flasker, der findes i landets hjemmebarer, så er det Copenhagen Destillery Dry Gin, du skal have fingrene i.

Gin fra Copenhagen Distillery Special Edition til 785 kr. hos Juul's Vin og Spiritus

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste