Adventskrans idéer
© @sarakjaerweirsoe/@ditteliving/@by_bonneland

Adventskrans: 22 idéer til, hvordan din dekoration skal se ud i år

Gå efter den hotteste tendens i år eller hold dig til en lille anretning af poetisk nostalgi med gran og kogler. Mulighederne er mange - her er de bedste!

23. november 2020 af Mi Skjold Brix

Idéer til adventskrans 

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt, og det er ikke for tidligt at overveje, hvordan din adventskrans skal se ud i år. 

Skal den have klassiske toner af rød og grangrøn, eller har du mod på at give julen ny kulør eller måske endda at skifte al gran ud med tørrede blomster - den hotteste tendens i år? 

Adventskranse af (tørrede) blomster 

I år kommer vi til at se rigtig mange kreationer af tørrede blomster, som igen i år er en hot trend, når det gælder grønt og blomster i boligen. Én af dem, der gør det suverænt er Poppy Kalas, der endda afholder kurser i at binde kranse af de holdbare skatte fra grønttorvet.

Og selvom det ville være lige lovlig ambitiøst at prøve at gøre hende kunsten efter, så er idéen med de tørrede blomster lige til at nappe! 

Adventskranse med gran 

Duften! Åh duften af gran. Der er ikke noget, der kan agere saltvandsindsprøjtning for julestemningen som den! Leg med grantyper og prøv gerne andre slags af end den helt klassiske normannsgran. Fx fyr, cypres, cedertræ eller endda rosemarin. 

© @cahetu

Adventskranse uden gran

Gran behøver ikke være en del af din krans, selvom du stræber efter et julet udtryk. Der findes mange andre græsser, grene og mos, der kan skabe et nostalgisk og hyggeligt udtryk.

Lærkegrene og mistelten er bare nogle af de oplagte valg, men du kan også kaste dig over eucalyptus eller du kan satse på bær og tørret frugt, som du kan se nedenfor. 

© @cahetu

Keramikkransen

Årets afventkrans behøver ikke nødvendigvis at bestå af materialer fundet i naturen. Keramik er en hypet tendens lige nu, og du kan vælge at hoppe med på bølgen med dette års adventskrans af netop keramik. 

Her er et par bud på den mere utraditionelle adventskrans, som kan holde år efter år. 

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...