© by Lassen

3 smukke julegaveidéer til designelskeren

Det kan være svært at finde julegaver til én, der har en svaghed for (dansk) design. Er du på gavejagt, får du inspiration her

5. november 2019 af Benjamin Native Studio for ByLassen

Der er ikke længe til julen atter melder sin ankomst, og med den kommer gaveræset. Hvis du er en af dem, der endnu ikke ved, hvad du skal give til dem, du holder af, men ved, at de er særligt glade for lækre ting til hjemmet, kommer vi dig til undsætning. 

Sammen med by Lassen, der er særligt kendt for den ikoniske Kubus-serie, giver vi dig her nogle bud på julegaver, som vil gå rent ind hos designelskeren – også hvis den designelsker skulle vise sig at være dig selv. 

Til blomsterne 

Den kendte Kubus-stage har efterhånden fået mange nye afskygninger. Kubus-stagen blev oprindeligt designet af arkitekt Mogens Lassen i 1962, der brugte lysestagen som gave til familie og nære venner. Siden har stagen fået nyt liv efter barnebarnet, Søren Lassen, stiftede by Lassen i 2008 og videreudviklede designet. 

© by Lassen

Blandt andet indeholder serien derfor også vaser og skåle, der fås i forskellige farver og materialer, og kan bruges til alskens lejligheder og kreative dekorationer. Eksempelvis som en smuk adventkrans i julemånederne eller til rå grene for at give dem en stram og enkel kontrast. 

© by Lassen

Til hyggen 

Ingen jul er fuldenden uden levende lys. Som noget helt nyt i år har by Lassen lanceret lanternen Light'In. Lanternen følger by Lassens klassiske og ikoniske DNA med sin sorte indramning, og vil med sit moderne formsprog være en smuk tilføjelse til hjemmet, hvad enten du bruger den udenfor eller indenfor.  

© by Lassen

Brug derfor Light'In i din have eller som en del af stemningsfuld velkomstkomité til dine gæster foran din hoveddør. Eller brug den i stuen for at skabe hygge på en moderne og tidløs facon – ikke bare i vintermånederne og juletiden, men hele året rundt.

© by Lassen

Til spisestuen

Er du ude efter drømme-julegaven, vil spisebordsstolen Lassen Chair være et godt bud, selvom den måske er lidt svær at placere under juletræet. Lassen Chair blev lanceret i 2018 og er designet med udgangspunkt i en gammel tegning af Flemming Lassen. 

© by Lassen

Stolens organiske formsprog spiller flot sammen med det slanke og elegante stel, mens armlænene og støtten i ryggen sørger for formidabel siddekomfort, så du kan sidde omkring bordet i flere timer. Lassen Chair fås i et væld af farver og materialer, så du kan finde lige præcis den variant, der passer bedst til gavens modtager – eller til dig selv.

© by Lassen

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...