5 hurtige tips til en smuk, enkel adventskrans

Der er ikke lang tid til 1. advent, og det betyder, at der skal laves en adventskrans. Det kan sagtens gøres nemt og enkelt med disse 5 gode juletips til en fin krans.

Simpel adventskrans med lys og små detaljer

En enkel adventskrans

Adventskransen er en hyggelig tradition, og det er snart tid til at tænde det første lys. Hvis du selv vil lave din adventskrans, men mangler inspiration til en fin og enkel krans, så er der 5 gode tips lige her.

PSSST Se også vores liste med 26 bud på årets adventskrans

Moderne twist

Elsker du den traditionelle adventskrans i gran, men må den gerne få et moderne twist? Bind et par eukalyptusgrene omkring kransen, før du pynter med lys og bånd.

Advent på nul komma fem

Skal det være advent i en fart? Sæt fire forskellige lysestager sammen til et adventsstilleben. Giv stagerne ens lys, eller bind et fint bånd om, så de kommer til at høre sammen.

Blød det grafiske op

Har du en grafisk, enkel stage, kan du bløde looket op og gøre udtrykket mere hyggeligt og julet ved at binde bånd og små grankviste på. Julen må gerne være lidt mere pyntet og overdådig end resten af året.

Sæt farve på lysene

Trænger du til forandring? Giv din adventskrans mørkegrønne eller bordeaux lys i stedet for de klassiske hvide. Det giver kransen et moderne touch.

Hængende krans

Adventskransen kan både stå på bordet, i vinduet og hænge ned fra loftet. En hængende krans ser superfint ud og giver masser af stemning. Men vær opmærksom på, at den kan dryppe, så flyt yndlingsstolen eller dæk af.

LÆS OGSÅ Vores gode idéer til hjemmelavet julepynt.