Dette glasur-trick, hæver niveauet på dit julebag med det samme!

Når du først har set videoen, kan du ikke vente med at komme i gang!

20. december 2018 af Mi Skjold Brix

Julen er lig med lækkerier en masse! Blandt andet småkager i alskens former og farver og det bedste af det hele er næsten at dekorere dem med glasur og krymmel. 

Til det formål skal du bruge det, der hedder royal icing og som i modsætning til standard glasur er lavet med æggehvider, så glasuren bliver mat og helt hvid - eller gennemfarvet, hvis du bruge pastafarve.

Mange vælger at bruge en tynd tylle eller sprøjtepose med et lille hul. Med den sprøjter de sirlige mønstre og dutter. Men der er også en anden og ret fin mulighed, som få overvejer, men som bruges af de professionelle. 

I alt sin enkelthed tværer du glasuren ud, når du har sprøjtet en på - se hvordan i videoen her.

Det giver et mere mættet udtryk og en fin 3D-effekt, når du skal lave ting med sne på.

Teknikken kan også sagtens bruges til andet end juletræer. Herunder er en lignende metode brugt til at kreere det fineste snefnug.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste