10 nøje udvalgte gaver til ham, der tror, han har alt

"Jeg ønsker mig ikke noget" siger han, og for syttende år i træk ligger der underbukser under træet. Virker det bekendt? Så er du kommet til rette sted. Du finder med 99% sikkerhed den rette gave til ham her.

Gave til ham

Overrask ham med noget, han ikke vidste, han ønskede sig

Gave til ham

Den mest snedige proptrækker!

Er han pjattet med vin? Især dem, der har ligget længere end de fleste og hygget sig i en dyb kælder, mens prisen på dem er steget gevaldigt, så vil han græde af glæde, når han pakker fætteren her ud.

Det er et vinskænkningssystem, der ikke trækker proppen op, men derimod ved hjælp af gas og en tynd nål pumper vinen ud gennem proppen, uden at slippe ilten ind, således at han kan tage et enkelt glas af den fornemme årgang og sætte flasken tilbage i vinkøleren.

Proptrækker, Coravin - fås i forskellige prisklasser fra 900 kr. og op

Gave til ham

Dingenoten til handymanden, der har alt

Måske du også selv kender til irritationen over at lede efter den skrue, du lige havde fundet, og som passede med din raw-plug? I hvert fald er denne lille genialitet en perfekt håndsrækning til enhver handymand og DIY-kvinde. Oplagt i pakkekalenderen eller som adventsgave.

Velcroarmbånd fra Magnogrip til 149 kr. hos Coolstuff.dk

Gave til ham

Manden til manden, der har alt

Der er noget fascinerende og eviggyldigt ved romeren, der siges at være ophavsmand til så kendte citater som "terningerne er kastet" og "jeg kom, jeg så, jeg sejrede". Der findes næppe et menneske, der ikke ved, hvem Cæsar er.

Men hvor mange af os ved egentlig, hvad han stod for - altså ud over måden han forlod denne verden (Et tu Brute). Giv manden i dit liv noget at tænke over med bogen om manden, der udødeliggjorde dig selv lang tid inden kameraer og sociale medier.

Bog, Cæsar - manden og myten, 349 kr. hos Bog & Idé

Gave til ham

Luksustoilettaske til livets eventyr

Tjek lige i skabet. Har han allerede en ultra lækker toilettaske med ikke bare ét men to rum, der gør det nemt at holde styr på den mobile badeværelseshylde?

Hvis ja, behøver du ikke læse videre. Ellers er der her en oplagt gaveidé, der giver tilbagevendende glæde, hver gang han pakker til en rejse eller weekendtur.

Toilettaske med 2 rum fra Royal Republique, 600 kr. hos Wardow

Gave til ham

Halstørklædet, der kan følge ham 10 år frem

Acnes bløde uldhalstørklæde 'Canada' er efterhånden en klassiker, der har mange år på bagen. Det to meter lange uldtørklæde er så tilpas langt, at det kan nå to gange rundt om halsen uden problemer.

Hvert år kommer det i nye farver, så hvorfor ikke forkæle ham med en gave, der holder mange år og som kan indgå som en fast del af vintergarderoben?

Halstørklæde, Canada til 1.200 kr. fra Acne hos Miinto

Gave til ham

Til amatørkokken

Har modtageren af gaven, du lige nu leder efter, kastet sig over næste store dille efter grillen, hvor mange mænd allerede rykkede ud omkring årtusindskiftet sammen med Jan Glæsel, så byd forandringen velkommen!

Sæt fut i gnisten, og forær ham et idékatalog af lækre retter, der kan tilberedes i sous viden. Med andre ord en bog, der glæder både dig og ham!

Kogebog, 'Grundbogen i Sous Vide: Tips, teknik og opskrifter', Turbine, 199 kr. hos Coop.dk

Gave til ham

LÆSESTOF Giv ham viden til jul. Giv ham et abonnement på et blad, der rammer hans interessefelt; Illustreret Videnskab, Historie, Gør det selv eller hvad med Bilmagasinet? Så har du også en mulighed for at få udvidet horisonten og det er en gave, der bliver ved med at give (til du siger stop).

1 års abonnement på et udvalgt magasin fås her

Gave til ham

Ikke bare en 5-pak strømper

Nu tænker du måske: "jamen var idéen ikke at luge ud i sokke- og underbuksegaverne?"

Og jo. Du har ret. Men her er der ikke tale om en standard pakke strømper, men derimod strømper forsynet med en teknologi kendt fra rumudstyr, der gør, at de er både bakteriedræbende og varme- og fugtregulerende og i sidste ende holder fødderne tørre og mindre ildelugtende.

Organic Basics sælger også pakker med underbukser og T-shirts.

5 par silvertech ankelstrømper med uld, 849 kr. hos Organic Basics

Gave til ham

Til hans indre fanboy

Forkæl hans indre (eller ydre) nørd med en fan-T-shirt. Om det lige er E.T., der vækker hans begejstring, ved du, men udvalget er bredt hos en af landets bedste tegneserie-butikker, som heldigvis også har en webshop, hvor du kan gå på jagt.

T-shirt med E.T.-motiv til 199 kr. hos Faraos Cigarer

Gave til ham

En særlig sjus

Ginen her er det første produkt, der kom på markedet fra Copenhagen Destillery, og den var værd at vente på og noget helt for sig. Ginnen er som den eneste i verden lavet på honning og kom i handlen i 2015. Siden er flere nye varianter kommet til, som hver kan noget helt særligt. Blandt andet deres orange gin.

Så vil du give ham en smagsoplevelse ud over det sædvanlige og en flaske, der skiller sig ud fra de mange flasker, der findes i landets hjemmebarer, så er det Copenhagen Destillerys gin, du skal have fingrene i.

Gin fra Copenhagen Distillery - find de aktuelle flasker her