Her er det store julehit, du skal stjæle fra Instagram i år

Det er hvert år sjovt at se, hvad der ender med at blive en Insta-trend, når vi går ind i december og julepynten findes frem. Vi har spottet en ny trend, som du kan blive klogere på her.

kæmpe krans hula hop ring
© @majasode

Du har helt sikkert set, hvordan Instagram i øjeblikket er fyldt med fine kranse. Der er versioner med tørrede blomster, med papirblomster, dem der hænger på væggen og dem, der bruges til advent.

Måske har du oven i købet spottet nogle med vokseværk?

I stedet for at bruge traditionelle halmkranse eller metalringe bliver store hulahopringe i træ taget i brug som samlingspunkt for julens fine krans og vist frem på flere Instagramprofiler.

De pyntes med naturens skatkammer og resultateterne er både poetisk og bombastisk.

PSSST... Synes du idéen om julepynt i størrelse XL er genial, har vi mere inspiration til dig her, hvor vi guider dig til at lave en kæmpe julestjerne.

kæmpe krans hula hop ring
© @johannahagbard
kæmpe krans hula hop ring
© @johannahagbard

Lav en mega vægkrans på hulahopring

Dekorationen kræver ikke andet end en hulahopring i træ, blomstertråd til at vikle med samt grene og blomster efter eget valg.

Du kan bruge både tørrede eller friske, alt efter hvad du ønsker og hvor længe, du vil have den til at holde. Sørg for at have rigeligt med "fyld". Det kræver meget at dekorere så stor en omkreds, så overvej om du skal danne en "bund" af billigere grønt som gran eller eukalyptus.

Én stor krans på væggen har så stor effekt, at du kan nedtone anden julepynt, hvis du godt kan lide et simpelt look.

Brug kransen som alternativ vægpynt i stuen, i soveværelset eller på børneværelset - med et julet touch eller måske bare til hverdag?

TIP Brug eucalyptusgrene som en af dine grene, og der vil dufte skønt i dit hjem, i december.

kæmpe krans hula hop ring
© @majasode
kæmpe krans hula hop ring
© @johannahagbard

Det er værd at bemærke, at ringen kun behøver at blive dekoreret med naturelementer på cirka halvdelen af cirklen. Når den hænges op på væggen, så lad den hænge sådan at pynten er højere i den ene side og lavere i den anden side.

TIP Hvis du holder øje med din dekoration, kan du tilføje et stearinlys til din (nu) dekorative kæmpekrans. Sørg for at ringen hænger lidt ude fra væggen, hvis du tænder lys.

kæmpe krans hula hop ring
© @mreiness
kæmpe krans hula hop ring
© Tress Sport og Leg

Hvis du selv vil prøve kræfter med en XL julekrans, kan du finde hulahopringe i træ her, her eller her.