Hvis du troede jul i Tivoli var gennemført, så vent til du prøver vinter i Tivoli!

Den nye vintersæson er én af grundene til at København er udnævnt som must-visit i 2019 af den verdenskendte rejseguide Lonely Planet

Tivoli sæson jul i Tivoli
© Tivoli

Tager du et kig på Lonely Planets liste over byer, du skal besøge i 2019, så ligger København på førstepladsen!

Det er der flere grunde til. Og en af dem er Tivoli i København, som har lanceret en ny vintersæson, der første gang blev skudt af sted i 2018 og nu gentages – bare endnu vildere.

Nordlys over Danmark

Én af hovedattraktionerne bliver et spritnyt lysshow, der skal peppe den kolde, mørke sæson op. Og her er ikke tale om de mange julelys, der kendetegner sæsonen før, men derimod et særligt laserlys, der skal simulere det imponerende naturfænomen nordlys. Hertil sættes røgeffekter og et lydtapet, som skal fuldende oplevelsen.

Lysshowet er designet af Jesper Konshaug, der tidligere har lavet et lignende show i Washington, som efterfølgende blev en del af introen til den populære Netflix-serie 'House of Cards'.

Oplevelser i Tivoli i juletiden

Tag med på rejse i luftballon

Foruden nordlyset vil gæsterne også kunne begive sig ud på en helt særlig rejse iført ”virtual reality”-briller, som simulerer en rejse i luftballon, vandring gennem kløfter og sværme af frostkrystaller.

”Bring the Spring” hedder forlystelsen, der fører gæsterne gennem rejsen til fods med vind i håret og krævende fysiske forhindringer under fødderne.

Som prikken over i’et disker forlystelsesparken også op med deres 300 kvm store skøjtebane foran Nimb, som i år vil være dækket af en himmel af lys.

Børnene skal også mærke det er… vinter!

Er børnene ikke store nok til at snøre skøjterne, kan de fornøje sig med Rasmus Klump, der for første gang har sit eget show i glassalen, som vises 3 gange om dagen, hvorefter børnene kan møde Klump og vennen Pingo eller de kan tage et smut over og boltre sig i den 15 meter høje iglo på Plænen, der byder op til leg og klatrerier indeni under titlen ”Pingonesien”.

Så hvis du troede, du havde set det, du ville i julen, så skal du måske sadle om og tage revanche, når dørene åbner d. 1. februar – 24. februar.