Hvis H&M Homes kommende julekollektion ikke kan få dig i stemning, er der intet, der kan!

Det her er billederne, der burde vises på wikipedia, hvis folk søger på "julestemning"!

Nogle vil mene, de er lige i overkanten. Nuvel. Der er snedækkede grantræer udenfor, granguirlander og ild i pejsen indenfor, men hvis du har bare et gran (haha) af forståelse for en karakter som Gertrud Sand og hendes altoverskyggende juleiver, så vil du også kunnse se charmen i H&M Homes kommende julekampagne.

Den er alt, hvad klassisk jul er. Og mere til. Og selvom du måske ikke bor i en bjælkehytte i Norge med fem meter til loftet (i kip!), så er der god inspirationen at hente - her er de idéer, vi tager med os videre:

Lav guirlander af gran

I stedet for at holde sig til ét træ af gran og måske en lille dekoration, så er der pyntet op med de velduftende grene i hele hytten.

Har du selv oplagte vindueskarme, spær eller måske nogle billederammer, der kan holde til det, så gør H&M Home kunsten efter og pynt gennemgående med julens naturmateriale no 1.

Pynt over bordet juleaften - ikke kun på

Idéer til, hvordan du skal dække julebordet skorter det ikke på. Der findes utallige smukke måder at skabe en helt særlig stemning omkring julemåltidet, men har du tænkt på, at det også er en mulighed at pynte over bordet? Her er det gjort med en kæmpe krans. Prøv selv at dekorere fx en hulahop-ring med gran og andre kviste fra årstiden. Hæng evt. julekugler ned fra den, hvis du har højt nok til loftet. Det vil med garanti give wauw-effekt!

TIP Er børnenes hulahop-ring en tand for neonfarvet til din julesmag, kan du vikle en lang strimmel stof i en dæmpet nuance omkring.

Julen 2018 er ravfarvet!

Ud fra billederne at dømme, så satser H&M på de brune og naturlige toner i år og det er helt i trit med de overordnede trends for indretningen denne sæson. De ravfarvede glaskugler og det brune sengetøj med stjerner tilfører både varme og stil til juleoppyntningen. Vi er i hvert fald klar til at hoppe med ombord på den idé.