Julegaveguide: Disse gaver koster under 500 kroner

Julen er fuld af velsignelser og udfordringer. I tiden op til jul er én af udfordringerne at få gaver og budget til at gå op. Vi giver dig en hjælpende hånd med gode gaveidéer til mindre end 500 kroner.

Julegaver
© Ferm Living

Det er svært at komme uden om gaverne til jul, og de fleste af os, ønsker det heller ikke. For selvom det kan være en kamp at få de rette gaver til den rette pris i hus, er der ikke noget som at se julelysene stråle i øjnene på modtageren.

Ikke desto mindre kan vi gøre, hvad vi kan, for at få tiden op til julen til at blive nemmere at have med at gøre. Her kan julegaveguides til pakker, der passer til dit budget, være en gave i sig selv. Hos Ferm Living finder du eninspirerende julegaveguide med indbydende gaver til under 500 kroner, under 1.000 kroner og over 1.000 kroner. Her skal det handle om den første af slagsen.

Giv gaver der får boligen til at dufte

I kategorien, julegaver til under 500 kroner, finder du nogle ret fantastiske idéer i Ferm Livings guide. F.eks. kan vi konstatere, at du kan få nogle superlækre og velduftende gaver til en billig pris – sikkert også nogle, du ikke lige havde overvejet.

Hvad med at give en oliebrænder, som kan sprede duften af æteriske olier i boligen? Det er en gave, som spreder masser af stemning og selvforkælelse, og som modtager er det nemt at blive svært begejstret.

For at blive i det velduftende julegaveunivers kan du også give en lækker duftolie, som kan bruges i oliebrænderen - f.eks. én med figenaroma, der passer perfekt til den søde juletid og den kolde vinter.

Kom godt fra jul til nytår med disse gaver

Først står julen for døren, og når den dør er lukket, åbner nytåret sin. Derfor er det oplagt at begave dem, du holder af, med skønne gaver, der forbereder dem på nytårets komme. Og her snakker vi ikke om raketter eller nytårshatte – selvom du nok kunne få denne gave til under 500 kroner – men om eksklusive gavelækkerier til rimelige priser.

Hos Ferm Living finder du f.eks. smukke champagneglas i klart og røgfarvet glas. De venter bare på at blive fyldt med gylden champagne, der skal boble, når klokken slår tolv. Du finder også både vinglas og drinksglas, så ganerne kan blive fugtet i løbet af aftenen.

Nytårets borddækning kalder ikke bare på festlige glas. Bordet kalder også på levende lys, der kan sprede hygge og højtidelighed. Til nytår er det sjovt at pryde bordet med unikke og særlige lys, der markerer, at lejligheden er noget udover det sædvanlige. For 500 kroner kan du finde skulpturelle lys, der fuldender borddækningen, og kaster lys over land.

LÆS OGSÅ Gaveindpakning | 13 idéer til at gøre noget ekstra ud af julegaverne

Lærerige gaver til børn

Skal du finde en gave til familiens mindste? Du kan sagtens finde fortryllende fund til børn til under 500 kroner – og mange af dem kan de ovenikøbet lære noget af. Hos Ferm Living finder du forslag som et kloderundt gulvtæppe med et trykt verdenskort, en plakat broderet med alfabetet og træklodser til at bygge arkitektoniske bygninger. Så lærte man også noget dén jul!