Sådan dekorerer vores stylister med Sirius 'Io'-lysdekoration

Efter hård konkurrence er vinderen af vores Sirius konkurrence fundet. Læs artiklen og se hvordan vores stylister har stylet den smukke lysdekoration.

12. december 2014 af Redaktionen

For to uger siden blev ti Instagramstylister udvalgt til at style en 'Io'-lysdekoration fra Sirius. Siden er det væltet ind med smukt stylede billeder på hashtagget #boligsirius. Vi er imponerede over alle de flotte bud og måtte gennem lange voteringer for at nå frem til en vinder. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere @patricksiger som den heldige vinder af en 35 meter Tech-Line kæde med 345 lysende LED'er, hvor en enkelt LED lyser grønt og kendetegner Sirius og deres miljøvenlige produkter. Præmien har en værdi af 1.186 kr.

Om vinderen udtaler redaktionen:
"Vi er vilde med, hvordan @patricksiger med enkle midler har skabt en stor effekt. Det er en smuk dekoration, hvor lyset spiller den helt store hovedrolle, og det skaber en dejlig stemning her i den mørke tid, hvor vi gerne vil hygge os og have det rart i vores huler derhjemme. Vi skal i hvert fald straks en tur i skoven for at finde smukke grene og blød mos”.

Nedenfor har vi samlet de bedste billeder fra vores ti stylister. 

 

A photo posted by Patrick (@patricksiger) on

 

A photo posted by 🔺 S A R A 🔻 (@saras_verden) on

 

A photo posted by L. H.🎀 (@lallehv) on

 

A photo posted by Sabsv (@sabsv85) on

 

A photo posted by Frk. Løkkegaard (@minimized_) on

 

A photo posted by Trine (@homebytrine) on

 

A photo posted by Tanja Lyndrup (@flower_mum) on

 

A photo posted by Anette Buchhave (@anettebuchhave) on

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...