Se Bolig Magasinets stylist Julie Løwensteins julebord

Et veldækket bord kan skabe den helt rette stemning, og det behøver ikke at være traditionelt for at være hyggeligt. Se, hvordan Bolig Magasinets stylist, Julie Løwenstein, har dækket sit drømmejulebord.

Julen står for døren, og det er tid til at gå i gang med de hyggelige forberedelser. Dyk ned i de fine detaljer og bliv inspireret af Bolig Magasinets egen stylist, Julie Løwenstein, der har sammensat et eventyrligt julebord og giver gode tips til at skabe den helt rigtige stemning.

Dæk bord med hygge

  • Jeg elsker at dække et bord, der skaber hygge med små ideer, man kan gå på opdagelse i. Et veldækket bord er altid dejligt at komme til som gæst. Men for mig behøver det ikke at være pompøst og fornemt for at give julestemning, forklarer Julie.

Find alle produkterne på Julies julebord lige her.

Julie Løwenstein er stylist på Bolig Magasinet og er kendt som ekspert i DRs boligprogram ‘Hjem til forvandling’.

Vær kreativ med dét, du har

  • Jeg bruger gerne grene fra haven til at pynte bordet. Vaser kan være dyre, så hvorfor ikke bruge patentglas i forskellige højder og binde lidt afrevet stof omkring til at give et rustikt look? Det giver også højde på bordet og mulighed for at sætte fine juletræslys i grenene.

Gør noget ekstra for dine gæster

  • Jeg går op i borddækningen, for at mine gæster føler sig godt tilpas. Jeg vil gerne give dem en følelse af, at der er blevet gjort noget ekstra for lige netop dem.

Se flere juleborde dækket af kendte personer og bliv inspireret lige her.

Giv mandelgaven et personligt touch

En hjemmelavet mandelgave giver et personligt præg. Brug en stofserviet som indpakning til mandelgaven – det er både bæredygtigt og personligt. Få inspiration til mandelgaver i alle prisklasser på imerco.dk.

Kan du gætte, hvem der har dækket disse borde?

Se hvilke andre kendte, der har dækket deres version af årets julebord på imerco.dk. Her kan du også finde alle produkter, du skal bruge for at få stilen.