Skab de mest fantastiske julekugler med en kaktus

Der er langt til kedelige, klassiske julekugler, når bloggeren bag Monsters Circus, Mette, skaber fine og dekorative kugler til julens dekorationer. Få hendes opskrift på det fineste julepynt lige her.

© Monsters Circus

Kugler med grønt på den tørre måde

Har du nogensinde set en kaktus-julekugle? Måske den vil blive en af dine darlings, som kommer på træet år efter år.

© Monsters Circus

Tørrede blomster, kaktusser eller kastanjer samt transparente dekorationskugler er alt hvad du behøver, for at kreere noget helt specielt til din jul. Det er et virkelig nemt og hurtigt projekt, så i en ruf kan du kreere de mest vidunderlige julekugler, som er perfekt vinduespynt, skønne på et par grene eller som en anderledes og speciel værtindegave.

© Monsters Circus

Det skal du bruge:

Transparente akrylkugler

Tørrede blomster, kaktusser, kastanjer eller lignende til fyld

Kniv til at tilskære kaktusser – og en tang til at holde kaktussen med

Evt. guldspray

Sådan gør du:

Trin 1
Skær kaktussen af så du har små stykker du kan bruge. Tørrede blomster knækkes af i passende størrelser. Bruger du kastanjer, kan du eventuel spraymale dem i guld – det giver en fin effekt – det samme gælder i øvrigt for blomster og kaktusser.

© Monsters Circus

Trin 2
Placer kaktussen, de tørrede blomster eller kastanjerne inden i de transparente kugler. Det er vigtigt, at alt hvad du kommer i kuglerne er helt tørret. Hvis kaktussen er en lille smule våd i bunden, kan den godt rådne.

© Monsters Circus

Trin 3

Enten kan du placere kuglerne som pynt eller sætte tråd i og hænge dem i vinduet, på juletræet eller hvor du ellers synes, de kan pynte.

© Monsters Circus

Følg Monsters Circus her

Boligmagasinet.dk vil gerne bidrage til udbrede kendskabet til de mange nye og kreative DIY's, som Mette Holm finder på hjemme i sit svenske træhus, der efter hendes eget udsagn både ligner et pippi-hus udenpå og indeni.

Du kan følge med i Mettes projekter på boligmagasinet.dk/monsterscircus eller på Bolig Magasinets Facebook-side. Her vil vi løbende lægge nogle af Mette Holms bedste DIY's ud. Du kan også følge hendes personlige blog her.