3 ting der gør rengøringen til en leg

Særligt i december kan du med disse tre nemme tricks gøre rengøringen til én stor julefest.

Glæder du dig også mere til julens sammenkomster end til den rengøring, der følger med? Eller kunne du bare godt bruge et par gode råd til at effektivisere rengøringen, så du kan få mere tid til andre ting – som for eksempel at nyde gløgg og æbleskiver med familien eller lave hyggelige DIY-projekter?

Læs, hvordan du med simple tips gør rengøringen overskuelig og samtidig får et lækkert, rent hjem, der er klar til julens selskaber.

1 Tag de værste opgaver først

Det kan væres svært at holde motivationen oppe, når kosten skal svinges i hele hjemmet. Derfor er det en god idé at starte med de største (og værste) opgaver først, så du får det overstået. Det kan for eksempel være badeværelset, køkkenet eller andre rum, der kræver ekstra knofedt.

2 Skru helt op for julemusikken og luk resten af verden ude med AirPods Pro

Rengøringen behøver ikke kun at være sure pligter. Det er også en mulighed for at få god musik i ørerne, opdage ny musik via playlister, der passer til dit humør eller måske bare finde en af de gamle julehits frem, der kan sætte dig i den helt rette julestemning.

Lige nu kan du få AirPods Pro til kun 499 kroner, når du opretter eller skifter til et Fri + 40GB mobilabonnement til 199kr./md. fra YouSee. Så får du god kvalitetslyd i ørerne uden at skulle bøvle med ledninger under rengøringen.

3 Planlæg - og husk de gode vaner i hverdagen

Når hverdagen ruller, kan det være svært at få tid til den helt store rengøring. Derfor er det en god idé at systematisere din rengøring, så du sikrer, at det bliver gjort, og at der er sat tid af i din kalender til det. Lav gerne en tjekliste med de rum og opgaver, du skal have ordnet, så du husker det hele og kan tjekke af løbende.

Vær i øvrigt opmærksom på de gode vaner i hverdagen. Husker du at rydde op dagligt og holde hjemmet pænt, bliver rengøringen nemmere, når du ikke skal starte med at rydde op, men kan gå i gang med gulvspanden med det samme.

Gør det til en vane at lægge ting på plads med det samme efter brug. Køb for eksempel nogle fine kasser i forskellige størrelser, så du nemt kan sortere og har et sted at lægge dine ting - også de små ting i hverdagen, man ikke lige ved, hvad man skal gøre af.

Psst: Hvis du vil gøre rengøringen endnu nemmere, kan du altid investere i en smart robotstøvsuger...