3 ting der gør rengøringen til en leg

Særligt i december kan du med disse tre nemme tricks gøre rengøringen til én stor julefest.

1. december 2021 af Benjamin Creative for Yousee

Glæder du dig også mere til julens sammenkomster end til den rengøring, der følger med? Eller kunne du bare godt bruge et par gode råd til at effektivisere rengøringen, så du kan få mere tid til andre ting – som for eksempel at nyde gløgg og æbleskiver med familien eller lave hyggelige DIY-projekter?

Læs, hvordan du med simple tips gør rengøringen overskuelig og samtidig får et lækkert, rent hjem, der er klar til julens selskaber. 

1 Tag de værste opgaver først

Det kan væres svært at holde motivationen oppe, når kosten skal svinges i hele hjemmet. Derfor er det en god idé at starte med de største (og værste) opgaver først, så du får det overstået. Det kan for eksempel være badeværelset, køkkenet eller andre rum, der kræver ekstra knofedt.

2 Skru helt op for julemusikken og luk resten af verden ude med AirPods Pro

Rengøringen behøver ikke kun at være sure pligter. Det er også en mulighed for at få god musik i ørerne, opdage ny musik via playlister, der passer til dit humør eller måske bare finde en af de gamle julehits frem, der kan sætte dig i den helt rette julestemning.

Lige nu kan du få AirPods Pro til kun 499 kroner, når du opretter eller skifter til et Fri + 40GB mobilabonnement til 199kr./md. fra YouSee. Så får du god kvalitetslyd i ørerne uden at skulle bøvle med ledninger under rengøringen. 

Shop billige AirPods Pro gennem YouSee

Du kan få AirPods Pro til 499 kroner, når du skifter mobilabonnement til YouSee - og du får dermed 1.300 kroner i velkomstrabat. Med et mobilabonnement får du fri adgang til YouSee Musik, du kommer på Danmarks bedste mobilnetværk – nemlig TDC NETs og du får roaming i hele 48 lande. Bestil det her inden d. 20/12, hvis du vil være sikker på at få et par AirPods Pro inden juleaften. Der er fri fragt og oprettelse til 0 kroner, når du bestiller på yousee.dk.

3 Planlæg - og husk de gode vaner i hverdagen

Når hverdagen ruller, kan det være svært at få tid til den helt store rengøring. Derfor er det en god idé at systematisere din rengøring, så du sikrer, at det bliver gjort, og at der er sat tid af i din kalender til det. Lav gerne en tjekliste med de rum og opgaver, du skal have ordnet, så du husker det hele og kan tjekke af løbende.

Vær i øvrigt opmærksom på de gode vaner i hverdagen. Husker du at rydde op dagligt og holde hjemmet pænt, bliver rengøringen nemmere, når du ikke skal starte med at rydde op, men kan gå i gang med gulvspanden med det samme.

Gør det til en vane at lægge ting på plads med det samme efter brug. Køb for eksempel nogle fine kasser i forskellige størrelser, så du nemt kan sortere og har et sted at lægge dine ting - også de små ting i hverdagen, man ikke lige ved, hvad man skal gøre af.

Psst: Hvis du vil gøre rengøringen endnu nemmere, kan du altid investere i en smart robotstøvsuger...

Læs mere om YouSees tilbud

Vil du se alt om tilbuddet, kan du klikke ind på yousee.dk her. Vær OBS på, at tilbuddet kun gælder nye YouSee Mobil kunder ved oprettelse af Fri + 40 GB abonnement til 199,-/md. Mindstepris inkl. abonnement: 1.792,-. Bindingsperiode i 6 måneder. Kontantpris u.abon. 1.799 kr. Tilbud gælder t.o.m 30.12.21. Alle priser gælder i DK, dog ikke trafik til udland og særtjenester. Hastigheden nedsættes til 128 Kbit/s, hvis dataforbruget overskrider inkl. GB/md. Gælder kun privatkunder. Med Roaming World kan du bruge op til 20 GB data, dog aldrig mere data, end det du har med i dit abonnement. Se hvilke lande og hvad du bliver opkrævet for data herudover, på yousee.dk/roaming. Priserne forudsætter, at du betaler via Automatisk Kortbetaling. Ellers betaler du 9,75 kr. /regning via Betalingsservice eller 49 kr./regning via manuel betaling.

Håndplukket til dig

Seneste

Måske er du interesseret i ...