Få streaming i stuen inkluderet i dit mobilabonnement

© Shutterstock.com

Flere og flere mobilselskaber har indset, at streaming er en vigtig del af folks liv. Derfor tilbyder flere selskaber også mobilabonnementer, hvor adgang til streamingtjenester er inkluderet. Hvis du alligevel elsker at streame, kan det derfor godt betale sig at samle mobil og streaming ét sted. Bliv klogere på, hvorfor det er en god idé herunder.

Streaming: Din adgang til uendeligt indhold

Det traditionelle flow-TV er for mange blevet udskiftet med streamingtjenester. Streaming er efterhånden blevet en stor del af vores underholdningsliv, og det er ingen overraskelse hvorfor. Med streaming kan du nemlig let få adgang til et uendeligt bibliotek af film, programmer og serier – alt sammen på ét sted. Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør give streaming et skud, hvis ikke du allerede kender til det.

Populære streamingtjenester som HBO Max, Viaplay og TV 2 Play tilbyder alle et bredt udvalg af både nyt og gammelt indhold, så du altid kan finde noget, der passer til din smag og dit humør. Du kan både se gamle klassikere og opdage nye favoritter indenfor forskellige genrer.

Det er også nemt og bekvemt at streame. Du er ikke længere afhængig af en bestemt sendetid, men du kan let logge på din foretrukne streamingtjeneste og se dit favoritindhold – lige når du vil. Du kan tilmed let pause og genoptage afspilningen, når det passer dig.

Nyd ubegrænset streaming fra dit mobilabonnement

Streaming er altså ret så populært, og flere mobilselskaber tilbyder derfor også, at du kan kombinere dit mobilabonnement med én eller flere streamingtjenester. De fleste af os har et mobilabonnement, og hvis du alligevel betaler til én eller flere streamingtjenester eller overvejer at prøve det af, så er et mobilabonnement med streamingtjenester et oplagt valg.

Der er flere fordele ved at samle dine abonnementer til både mobil og streaming ét sted. Den helt store fordel er, at du kan spare på de månedlige udgifter. Et mobilabonnement med streamingtjenester inkluderet koster det samme, og du tilkøber blot adgang til de streamingtjenester, du gerne vil have, samt lytte til podcast på podimo eller lydbøger på mofibo. Og i sidste ende sparer du på udgifterne, du ellers ville have haft til dine yndlingsstreamingtjenester.

Derudover er det praktisk at have både mobilabonnementet og alle streamingabonnementerne samlet ét sted. Du slipper for at skulle holde styr på et hav af abonnementer, og så er du helt sikker på, hvad du betaler til hver måned.

Få mobil og streaming ét sted

Hvis du overvejer at samle mobil og streaming ét sted, så er der flere forskellige mobilselskaber at vende blikket mod. Du kan eksempelvis tage et kig på CBB MIX, der tilbyder adgang til en række populære streamingtjenester. Du kan selv vælge mellem HBO Max, Viaplay, TV 2 Play og TIDAL Musik og kombinere dine favoritter med et abonnement, der passer til dit forbrug af data og tale.

Og det bedste af det hele er, at du let kan skifte mellem tjenesterne, hvis du pludselig får lyst til at afprøve en anden streamingtjeneste.