Træt af overpriser for kloakservice? Overvej et abonnement

Kloakservice på abonnement er en ny service, som du kan gøre brug af, hvis du er træt af uforudsigelige priser. For en fast månedlig pris får du således fri kloakservice hele året, og det kan hurtigt vise sig at være en god investering, der gør din bolig billigere.

Badeværelse
© unsplash

Har du også oplevet, at besøget fra kloakmesteren blev en del dyrere, end du havde forudset? Det er desværre ikke helt ualmindeligt. Ofte kan prisen på hjemmesiden nemlig virke en smule vildledende, for der var måske ikke lige inkluderet kørsel eller vagtudkaldstillæg. Og så kom servicen lige til at koste tusind kroner mere end først antaget. Av!

Dén oplevelse kan undgås med kloakservice på abonnement, hvor du frit kan benytte dig af servicen for en fast månedspris. Firmaet bag er kendt for en høj kundetilfredshed, og abonnementet er da også allerede blevet en populær løsning blandt mange.

8/10 kunder foretrækker et abonnement

I firmaet, RenKloak, var man ikke helt sikre på, at verden var klar til at få kloakservice på abonnement. Når alt kommer til alt, er det nemlig en helt ny løsning, som ikke tidligere er set magen til før. Ikke desto mindre skulle det vise sig at blive en ganske populær investering:

“Vi forventede, at der ville gå nogle år før, at verden var moden til denne type abonnement, da det jo ikke er set før, men 8 ud af 10 kunder foretrækker vores abonnementsløsning fremfor at købe et enkelt udkald. Så hvis tilslutningen fortsætter som nu, så har vi omkring 3.000 abonnementskunder inden for det første år,” siger Tommy Bisted fra Ren Kloak.

For en fast pris om måneden får kunderne således fri kloakservice hele året. Prisen er fastsat på baggrund af, hvor ofte firmaet i gennemsnit besøger de faste kunder, samt hvor lang tid det i gennemsnit tager at løse en opgave.

På den måde er alt det unødvendige og overflødige skåret fra, så man kun betaler for selve servicen. Samtidig er der transparens omkring, hvad man betaler for, så de dyre overraskelser kan undviges. Det kan være en stor og besparende fordel, der generelt gør det billigere at leve i boligen.

Hyggesnak kan blive dyrt

Der kan være mange grunde til, at regningen til kloakmesteren lige pludselig er blevet en del mere omfattende end først antaget. Eksempelvis kan det være, at du - måske endda uden at være opmærksom på det - betaler for akut kloakservice udenfor almindelig arbejdstid. Det er rigtig ærgerligt, hvis du sagtens kunne vente med at få problemet fikset til i morgen, særligt hvis kloakmesteren ikke informerer dig om det.

Men det kan faktisk også være hyggesnakken, der viser sig at blive en dyr affære. Grundet branchestandarder vil du nemlig som regel betale for minimum en time, også selvom servicen kun tager en halv. Derfor er det ikke ualmindeligt, at arbejdet suppleres med hyggesnak, så prisen ikke skal virke nær så overraskende.

Imidlertid kan hyggesnakken spares væk med en abonnementsløsning. Desuden er der ikke nogen ubehagelige overraskelser over regningen, fordi den månedlige udgift altid er den samme. Løsningen er som nævnt ret ny på markedet, men den lader til at blive populær. Hvis du gerne vil undgå uforudsete overpriser, kan et abonnement i hvert fald være værd at overveje.