14 valentinsgaver til ham, som får dit hjerte til at slå hurtigt

#14 Champions League-aften - han vil elske dig for det.

© iStock

1. Proptrækker

En lækker proptrækker i god kvalitet vil enhver mand blive glad for at have liggende i køkkenskuffen. Han vil sikkert også stolt vise den frem til sine venner, når vinflaskerne skal åbnes. Denne elegante proptrækker fra Georg Jensen er en del af barkollektionen "Manhattan" og er af blankpoleret rustfrit stål.

Fra Georg Jensentil 399 kr.

© Georg Jensen

2. Peugeot kværnsæt

Salt og peber bruges ofte på middagsbordet, og derfor vil et lækkert og kvalitetsbevidst kværnsæt være en fremragende gaveidé. Dette kværnsæt fra Peugeot er klassisk og vil stå flot på middagsbordet.

Fra Peugeot til 399 kr hos Imerco

© Imerco

3. Whiskyglas

Whiskyglas er elegante og maskuline på én og samme tid. Din kæreste vil elske at få et sæt med whiskyglas, så ham og gutterne kan drikke deres whisky på fineste vis. Suppler eventuelt med en god flaske whisky. Så har du en kæreste, der bliver glad!

4 stk. fra Nachtmann til 279 kr hos Magasin

LÆS OGSÅ Gaveindpakning | Gør noget ekstra ud af gaverne.

© Nachtmann

4. Skagerak skærebræt

Er han glad for at stå i køkkenet og kreere, så udstyr ham i dagens anledning med et godt, gedigent skærebræt af slagerkvalitet. Dette skærebræt fra Skagerak er både pænt og funktionelt.

Fra Skagerak til 700 kr. hos Magasin

© Skagerak

5. Bilmagasinet

Er han helt tosset med biler, kan du forkæle ham med et halvårsabonnement af Bilmagasinet. På den måde får du også ro til at sidde med dine yndlingsmagasiner uden forstyrrelser.

6 numre af Bilmagasinet til 199 kr.

6. Flot billedramme

Køb en flot billedramme og indram jeres bedste billede sammen, af dig eller familien. På denne måde skaber du en meget personlig gave, som han vil smile af, hver gang han ser på den. Og hvem vil ikke gerne se sin kæreste smile af noget, du har lavet?

Moebe ramme til 349 kr hos Luxoliving

© Luxoliving

7. Kokkekniv

Er din kæreste en haj i køkkenet, vil du skabe utrolig meget glæde, hvis du giver ham en lækker kniv fra Global. Kniven har et lækkert design og vil gøre madlavningen til en leg. På den måde glæder du både ham, men også dig selv.

Fra Global til 1000 kr

© Global

8. Applicata vægur

Et flot og rustikt vægur vil pryde hjemmet, og hvis han bare går lidt op i design, vil han syntes, at dette vægur er den perfekte gave. Uret er lavet i røget eg, der giver et maskulint udtryk.

Fra Applicata til 999 kr hos Trendyliving

© Trendyliving

9. Mühle Barbersæt

Med Mühles barbersæt kan han få sin egen lille barbersalon hjemme på badeværelset. Det er både stilfuldt at have stående fremme og samtidig funktionelt og i god kvalitet.

Fra Mühle, til 640 kr hos Matas

© Mühle

10. Sonos højtaler

Med en Sonos PLAY:1 hjemme i hytten, får du en glad kæreste og måske lidt sure naboer. Lyden er super god og designet er stilrent, hvilket gør, at man faktisk gerne vil have den stående fremme.

Fra Sonos, til 1299 kr.

© Sonos

11. Nespresso kaffemaskine

Med denne kaffemaskine er der plads til forskelligheder. Er han til espresso og du til cappucino? Intet problem! Lattissima One klarer det hele og gør det nemt og hurtigt. Helt perfekt til manden, der elsker kaffe, men ikke vil bruge for meget tid på at lave den.

Fra Nespresso til 1999 kr.

© Nespresso

12. Biotherm ansigtscreme

Selvom de måske ikke altid vil indrømme det, så kan mænd også blive godt trætte af tør hud. Du kan derfor give ham denne yderst populære ansigtscreme, som han inderst inde ønsker sig, men måske ikke lige får sagt højt.

Fra Biotherm, til 345 kr hos Matas

© Biotherm

13. Chanel Allure Homme Sport parfume

Vil du gerne have lidt indflydelse på, hvordan din kæreste skal dufte? Køb en parfume som du synes er skøn! Et godt bud er denne parfume fra Chanel, som har et stilrent design og en frisk og sensuel duft.

Fra Chanel til 560 kr hos Magasin

© Chanel

14. Champions League aften

Hvis din kæreste er fodboldfan, er han nok ret splittet på Valentinsdag, da der bliver spillet Champions League på selv samme dag. Spar ham den dårlige samvittighed og køb ind til bøffer og øl, og giv ham den aften med drengene. Han vil helt sikkert ikke kunne lade være med at prale over, hvor dejlig en kæreste han har!