© Skandinavisk

5 gode værtindegaver til boligen

Det er god stil at have en værtindegave med, men det kan være svært at finde på en gave, som virkeligt rammer plet.

9. oktober 2016 af Sarah Lyster Nielsen

Find den perfekte værtindegave

Den klassiske værtindegave er gerne blomster, chokolade eller en flaske vin, men nogle gange kan det være federe at købe en lidt anderledes gave, som også gerne holder lidt længere. Vi har samlet lidt inspiration, så du kan blive værtindens favoritgæst og måske score en ekstra gang dessert.

© Amazing Living

Varm plaid til efteråret

Skænk din værtinde en varm efterårstanke med denne fine plaid fra Ib Laursen. Plaiden er flot og varmer dejligt i de kolde måneder, vi går i møde, og så er prisen virkeligt overkommelig.

Køb plaiden her.

© Notre Dame

Rustikt krus

Dette fine krus er perfekt til en varm kop te eller kaffe på sofaen. Kombinér eventuelt kruset med en lækker pose te, f.eks. fra A.C.Perchs, Sing Tehus eller lignende, og så har du det perfekte sæt til værtindegaven.

Køb kruset her.

En fin vase

Det er den klassiske Lyngbyvase, som man kender den, men i en fin glasversion, der har en anderledes vibe end den traditionelle porcelænsvase. Denne lille, fine Lyngbyvase er perfekt til en enkelt blomst eller et fyrfadslys, der skaber lidt hygge.

Køb 5 numre af Bolig Magasinet og få den fine vase i én af tre flotte farver med i købet for bare 159 kr. + porto og eksp. 

© Notre Dame

Flot opbevaring

Det ligner marmor eller terrazzo, men krukken er faktisk lavet i mønstret metal. Den kan bruges til vatrondeller på badeværelset eller godter i køkkenet, og hvis du har lidt plads i budgettet, kan du jo fylde krukken med lækre chokolader.

Køb krukken her.

© Skandinavisk

Smuk og velduftende

Nordlys er et af de nyeste skud på stammen fra Skandinavisk, og ligesom resten af deres produkter er duften inspireret af den skandinaviske natur. Duftlyset spreder hygge og duft, og lysglasset er virkeligt fint i sig selv.

Køb duftlyset her.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste