© Salling

6 idéer til hvad du kan bruge dine krystalglas til

Simple og elegante krystalglas passer ind i et hvert hjem. Bliv inspireret til, hvordan du kan bruge dine krystalglas på en masse forskellige måder.

29. januar 2017 af Martine Jacobsen

Glas med smukke detaljer

På Bolig Magasinet elsker vi krystalglas, med elegante detaljer. Krystalglas passer godt ind i alle hjem, og kan bruges til meget mere end det sædvanlige. Bliv inspireret til hvordan, du kan bruge dine krystalglas.

Sådan kan du bruge dine krystalglas

1. Hverdagsbrug 

Brug ikke kun dine krystalglas, når du skal servere whisky eller cocktails. Tag dem også frem, når du blot drikker et glas danskvand. Tilføj eventuelt en skive lemon eller frisk mynte i glasset. 

2. Udstilling i dit vitrineskab

Når dine krystalglas ikke er i brug, så stil dem frem i vitrineskabet. Glassenes smukke detaljer gør det værd at vise dem frem, og eventuelt bruge dem som en del af en udstilling.

3. Som vase for en en blomst

Brug et krystalglas som vase, hvis du har et par blomster tilbage fra en buket af, eller til en enkelt blomst fra haven af. 

4. Brug dit glas til fyrfadslys

Sæt et fyrfadslys ned i krystalglasset. Dette giver dit hjem et smukt lys, til de mørke vinterdage. 

5. Brug glasset til opbevaring

Brug det til opbevaring af hårelastikker, knapper, vatpinde eller kuglepinde. Organiser dine personlige ting, ved at putte dem ned i et krystal glas. De kan dermed stadig stå fremme, men nu som et form for udstilling. 

6. Til servering 

Server små retter i dine krystalglas. Dette giver middagen et eksklusivt udtryk. Brug den til suppe som en forret, chokolademousse til dessert eller yoghurt med friske bær til morgenmad.

Få 5 numre af Bolig Magasinet + 4 elegante Lyngby Glas til kun 159,- + porto

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste