6 lækre og stilrene lysestager til efteråret

Når bladene begynder at falde af træerne, er det tid til at hygge på sofaen med te, uldtæppe og levende lys.

© Izabellegatzen.com

Spred hyggestemning

Efteråret er så småt på vej, og når det bliver lidt mørkere, er der næsten ikke noget bedre end levende lys. Vi har samlet et lille udvalg af lysestager, som er superflotte og samtidigt helt enkle, så lyset og hyggestemningen er i fokus.

© Ro

Ro - Candlestick Rhomb no. 27

Designet er supercool og må siges at være meget enkelt - serien består af stager i geometriske former, og de er lavet i massivt metal, så de står meget solidt. Denne her er i massivt jern, som er sortbrændt, hvilket giver et ret cool look. Det er en lidt anderledes lysestage, men så enkelt udført, at du aldrig bliver træt af designet.

Candlestick Rhomb no. 27 kan købes her.

© MOEBE

MOEBE - Candlelight

Denne stage fra MOEBE er tæt på at være definitionen af simpel. Den består af én enkelt wire, som er formet således, at den står solidt fast og samtidigt holder lyset, så det bliver siddende, som det skal. Candlelight fås i fire forskellige finishes, så uanset om du er til klassisk sort eller moderigtig messing, så skal du nok finde en favorit.

Candlelight kan købes her.

© &Tradition

&Tradition - 721 Grams

721 Grams er meget passende navngivet - den vejer nemlig 721 gram. Stagen er lavet i massiv messing, og den er i sig selv superflot og meget tidløs, men magien viser sig, når man har mere end én. Stagerne kan nemlig stables og sættes sammen på kryds og tværs lidt i stil med LEGO-klodser, så du kan selv bestemme, hvordan det færdige produkt ser ud.

721 Grams kan købes her.

© Holmegaard

Holmegaard - Design with Light

Design with Light er ovre i den mere traditionelle ende af skalaen, men det er den slags design, der aldrig rigtigt går af mode. Den enkle krukke er lavet i mundblæst glas, og for at give designet lidt mere kant, er der tilføjet en cool læderhank. Design with Light er tænkt som en lyskrukke, men kan også sagtens bruges som en lille vase eller som en fin serveringsskål til kaffebordet, hvis man er mere til det.

Design with Light kan købes sammen med 5 numre af Bolig Magasinet her.

© Ro

Ro - Hurricane Tealight no. 25

Ros fine lysestage er netop kommet i en ny udgave med glimtende metalliske detaljer, der giver stagen lidt ekstra personlighed. Designet er enkelt og cool, og metalstriben er malet, så lyset kan ses igennem. Den findes både med guld- og platinstribe, så man kan selv vælge, om man er til den lirede version eller den mere diskrete.

Hurricane Tealight no. 25 kan købes her.

Fine lysestager fra Designers Story. Normalpris 299 kr. Fordelspris for abonnenter: 149 kr. Se mere på MoreShop.dk

Designers Story

De fine stager fra danske Designers Story er designet i et moderne look og i lune, grønne farver, der sætter en rolig kulør på din indretning. Materialet er mangotræ, og stagerne måler 20 og 25 centimeter. Hos Boligmagasinet giver vi et helt specielt tilbud til alle vores abonnenter på et sæt med to af disse fine lysestager. Se det gode tilbudMoreShop.dk - fordelsshoppen for abonnenter.