7 ting der gør dit hjem elegant og feminint

Få inspiration til, hvordan du skaber mere hygge og personlighed i dit hjem, samtidig med at det er feminint og elegant. Vi giver dig 7 idéer til, hvordan.

12. februar 2017 af Martine Jacobsen
© Kähler Design

1. Vase

En smuk vase kan placeres i alle hjemmets rum. Du kan både benytte vasen med og uden blomster i, og den vil stadig give rummet et mere elegant udtryk. 


Hammershøi vase i rosa fra Kähler Design. 499,95 kr. v/ Kähler Design

© House Doctor

2. Pendel

En simpel lampe, gør dit rum mere hyggeligt. Det kan både være en pendel eller en mindre lampe, der kan stå på et lille bord. Denne pendel fungerer ikke alene som lyskilde, men vil også give dit hjem et æstetisk og feminint udtryk. 

Pendel fra House Doctor i farven smokey grå. 849 kr. v/ Sanzliving

© AmazingLiving

3. Pude

Puder, der matcher til din sofa, seng eller en loungestol skaber en afslappet bohemestemning dit hjem. Lav din egen personlige sammensætning af puder i forskellige far og materialer. 


Rosa farvet velour pudebetræk fra Day Home. 439 kr. v/ AmazingLiving

© Imerico

4. Krystalglas

krystalglas er med til at skabe et feminint udtryk i dit hjem. Krystalglassene kan benyttes til både hverdagsbrug, til servering af mad, udstilling i dit vitrineskab og eller som fyrfadstage. 
© Trendyliving

5. Lysestage

Levende lys skaber altid en god atmosfære i et hjem. Du kan benytte dig af et glas til at stille fyrfadslys nede i, eller en stage til stearinlys. Her kan du skabe dit eget personlige mix, ved at sammensætte flere lysestager med forskellige farver eller form.

Enktel lysestage fra Normann Copenhagen. 149 kr. v/ Trendyliving

© Royal Copenhagen

6. Serveringsfad

Et smukt fad med elegante detaljer, kan benyttes til opbevaring af frugt, servering af mad eller alene som udstilling. 

Blå Mega mussel fad fra Royal Copenhagen. 749 kr. v/ Bahne

© Cozy Room

7. Plaid

Brug denne plaid, hvorend du synes. Plaiden kan bruges til at holde varmen på sofaen, men kan også bruges som del af din indretning ved at hænge det på en stol eller din sofa. Plaiden kan desuden anvendes som sengetæppe. 


Koksgrå velour plaid fra Cozy Room. 1199 kr. v/ Luxoliving

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste