8 elegante glasgenstande, der gør dit hjem endnu smukkere

Elsker du massevis af smukt nips og pynt i dit hjem, eller er du mere til en simpel og stilren, men elegant indretning? Kig med og få inspiration til, hvilke glasgenstande, der passer perfekt ind i alle typer hjem.

15. februar 2017 af Martine Jacobsen

Funktionel, og samtidig smuk

Vi giver et bud på, hvilke glasgenstande, der vil passer perfekt ind i dit hjem. De smukke glasgenstande, er ofte både funktionelle, samtidig med at de kan stå alene som udstilling i dit hjem. De kan placeres i de fleste rum, på enten et bord, en hylde eller reol, og give dit hjem et elegant udtryk. 

1. Glasvase

Elegant mundblæst glasvase fra Lyngby. Vasen kan anvendes til blomsterbuketter, og skaber en smuk visuel virkning, når lyset brydes i glasset. Vasen kan fint stå alene, eller sættes sammen med andre vaser i glas eller porcelæn, og danne et harmonisk samlingspunkt. 

Glasvasens størrelse er 25 x 14,4 cm. 799,95 kr. v/ Lyngby

2. Glaslanterne

Simpel og stilren glaslanterne fra Holmegaard Design. Lanternen kan benyttes året rundt, og giver rummet en varmt og hyggeligt stemning i de mørke tider. Lanternen kan fint benyttes til udendørsbrug om sommeren, når mørket falder hen. Lanternen kan placeres som dekoration på et bord eller på gulvet. 

Lanternen er designet af Maria Berntsen og er af klar glas med en hank i kernelæder. Glaslanternen findes i tre størrelser. Fra 349 kr. v/ Luxoliving

3. Krystalglas

Smukke krystalglas fra Lyngby Glas. Krystalglas er med til at skabe et feminint udtryk i dit hjem. Krystalglassene kan benyttes til både hverdagsbrug, til servering af mad, udstilling i dit vitrine skab eller til fyrfadslys. 

Krystalglas fra Lyngby. 399,95 kr.

Få 5 numre af Bolig Magasinet + 4 stk. Lyngby Glas til kun 159 kr. + 59 kr. I porto og eksp. 

© Kaiku

4. Farvet glas til fyrfadslys 

Smukke glasstager fra by Nord. Glasstagen er mundblæst og er inspireret af nordlys. Sæt gerne flere glasstager sammen, og giv dit hjem et personligt udtryk, ved at sætte dine yndlingsfarver sammen. 

Glasstagen findes i flere størrelser og farver. 199,95 kr. v/ Kaiku

5. Lysekrone

Versailles lysekrone i krystal og guld. En smuk lysekrone i dit soveværelse eller stue, gør rummet elegant og stilet. Denne unikke lysekrone er af krystaller i forskellige former. 

Versailles lysekrone. 9.513,90 kr. v/ Lampegiganten

6. Glasholder med metallåg

Glasholder til opbevaring af lys, med metal låg, hvorpå du kan placeres et levende lys. Glas holderholderen er dekorativ i sig selv, og du kan give dit rum et personligt udtryk, ved selv at vælge, hvad du kommer i glasholderen.

Glasholder med metallåg fra Ib Laursen, findes i fleres farver og størrelser. Denne model måler H16,5 x B11 cm. 89 kr. v/ Fine Nordic

7. Kuglevase 

Smuk og elegant vase i kugleform fra AYTM. Benyt vasen som udstilling i sig selv, eller som en vase for en enkelt blomst eller en små planter. Den mundblæste vase finde både i klart glas eller i sortfarvet glas, stående på en bund af messing. 


Vasen findes i tre størrelser. 195 kr. v/ Waspsliving 

© H&M

8. Krus i glas

Blå, strukturmønstret glas fra H&M. Glasset gør sig både til opbevaring af din tandbørste på dit badeværelse, men kan også benytte i andre rum i dit hus. Glasset kan fint stå i en vindueskam, og benyttes til en lille buket med blomster.

Blåt og mønstret glas fra H&M. 49,95 kr. v/ H&M

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste