8 lækre boliger med messing

Vi vilde med messing på Bolig Magasinet er ! Derfor har vi fundet 8 lækre boliger, der på hver sin måde, alle er dekoreret med messing.

Bag en større messingplade er emhætten fint gemt væk. I loftet hænger en unik loftlampe af messing, hvorpå der er monteret otte store pærer.

Messingen bryder køkkenets sorte og hvide nuancer og giver et mere varmt udtryk i hjemmet.

Få 5 tips til hvordan du gør dit køkken mere personligt her.

Messingen kommer flot til udtryk i det runde barbord.

Messing-stellet integreres fint i et rum med stuk og sildebensgulv og giver hermed et mere klassisk udtryk. Her brydes de klassiske udtryk dog af de grønne farver, der bliver brugt i form af en veloursofa og flere store grønne planter.

I en bolig med en simpel indretning, hvor de hvide farver går igen på både gulv, væg og i møblerer, er det optimalt at bryde det hvide, rene rum med en markant farve.

Lampen er klar som et spejl, hvilket passer perfekt ind i den stilrene indretning.

Se en anden bolig der har benyttet sig af samme idé, med at bryde det hvide rum med en markant lampe i kobber her.

Marmor og messing er altid et sikkert hit!

Her er stellet til selve håndvasket i messing, samt armaturet, holdere til lamperne samt afløbsrøret. På stellet er monteret to store marmorplader i hvide og grå toner.

Se flere gyldne fund til badeværelset her.

Med dette specielle tøjstativ i messing, kan du nemt bryde de sorte og hvide farver i rummet. Samtidig vil dit tøj, sko og tasker få et lettere udtryk på stativet, hvis det bliver hængt op i flere niveauer.

Det lette stel i messing giver rummet et varmt og stilet udtryk. Stativet kan både anvendes på soveværelset og i gangen, som et fint tøjstativ til dine gæsters overtøj.

Let og elegant reol med et stel af messing og glasplader som hylder.

En åben reol med glashylder skal oftes anvendes til udstillingsreol, til de ting du gerne vil have vist frem i hjemmet.

Her er messingreolen sat sammen med et mørkt trægulv, der er med til at give rummet varme.

Når du indretter med messing kan det være en fordel at sætte flere ting af messing tæt på hinanden for at matche.

Her har det store runde spejl en simpel messingramme rundt om. Under spejlet er en vase samt tre små bøtter i samme farve. Hertil er der anvendt mørk træ, der giver et god effekt sammen med messing.

Her er messing og marmor mikset igen, endda også med den markante grønne farve på køkkenetsfronterne. Messingpladsen er både praktik, da der ikke kommer vand og madpletter på væggen. Samtidig giver den det ellers mørke og rustikke køkken et elegant udtryk. Her er der tænkt over at anvende et armatur i messing, som matcher messingpladen lags væggen.

Vil du også have messing i dit hjem?

Er du også vild med stilen kan du lige nu få en messingskål fra Louise Roe til særpris, når du bestiller abonnement på Bolig Magasinet.

Brug skålen som pynteskål til nøgler eller andre mindre småting, eller server lækre nødder eller en god salat i skålen

Få en messing skål fra Louise Roe + 5 numre af Bolig Magasinet til kun 159 kr.