Den bedste julegave til manden der har alt

Ved du ikke, hvad du skal give manden, der har alt? Så har vi svaret.

17. december 2016

En særlig julegave

Hvert år står du med samme problem - hvad skal han have i julegave? Der er endeløse muligheder, men det er svært at finde den helt rigtige gave, hvis det ikke skal ende i sokker og boksershorts, der er glemt igen en uge efter.

Svaret er heldigvis ganske simpelt, hvis han interesserer sig for bilverdenen: Giv ham et abonnement på Bil Magasinet.

Skab glæde måned efter måned

Bil Magasinet er Danmarks bedste bilblad, og et abonnement på Bil Magasinet er en fed gave, der skaber glæde, hver gang det lander i postkassen.

Magasinet er fyldt med spændende artikler om nye modeller, vilde millionbiler, fede tests og alt andet, der har at gøre med biler, så læserne er opdateret på alt det nyeste.

Et abonnement er perfekt til bilentusiasten, mekanikeren, eller dem, der har gemmer på en lille racerkører i maven - uanset om det er til din far, kæreste, bror, søster eller en anden bilelsker, så er Bil Magasinet en fed gave, der passer perfekt til modtagerens interesser og holder dem opdateret på alt inden for biler.

Med abonnementet på Bil Magasinet følger også gratis adgang til at læse de to seneste numre digitalt, og hvis man gerne vil læse endnu flere spændende magasiner, kan man få adgang til 15 andre blade for noget nær et symbolsk beløb.

Den perfekte julegave

Har du én i familien eller vennekredsen, der interesserer sig for biler, så kan du roligt lægge et abonnement på Bil Magasinet under juletræet til en glad modtager.

Med magasingave.dk kan du også sende en personlig hilsen med gaven, så modtageren får en helt særlig gave, som du har udvalgt helt specielt til dem.

Du kan bestille dit gavekort til Bil Magasinet her.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste