Derfor er whiskystenen et hit!

Whiskystenen skal benyttes ligesom en helt normal isterning. Den nedkøler alle slags drikkevarer, du gerne vil have kolde, men uden at smelte! Og så kan du også genbruge den.

Derfor er whiskystenen populær

Whiskystenen er et alternativ til den normale isterning. Whiskystenen besidder dog den evne, at den aldrig tør op.
Stenen er oftest udført i granit eller rustfrist stål, men findes også i marmor. Alt materialet er genanvendeligt og kan benyttes igen og igen. Du kan derfor trygt skylle dem i vand og genbruge dem.

Sådan anvender du whiskystenen

Whiskystenen er til dig, der mangler en isterning til din drink, uden at den bliver vandet. Den smarte genanvendelige whiskysten, kan nøjes med kun en halv time i fryseren inden brug.
Navnet siger nok sig selv. Whiskystenen er selvfølgelig beregnet til whisky, så du slipper for, at din 30 årige gamle whisky bliver fortyndet med vand fra isterningerne. MEN selvfølgelig kan whiskystenen også benyttes til andre drikkevarer, du gerne vil have nedkølet.

Whiskystenen er både elegant og rustik

Farverne og formen på stenen kan have en væsentlig rolle, hvis du serverer din drink i et gennemsigtigt glas. Marmor- og granitstenene virker mere rustikke i sit udtryk, og går derfor godt til whisky eller en rustik cocktail, som serveres i et krystalglas.

Få 5 numre af Bolig Magasinet + 4 stk. Lyngby Glas til kun 159 kr. + 59 kr. i porto og eksp.

Whiskystenen i rustfrit stål er modsat mere elegant og feminin, og kan fint benyttes til en let og elegant drink eller i et glas hvidvin eller rosé. Whiskystenene findes i massevis af former, bandt andet i en form af en firkant, rund kugle, tyvekantet side, en trekant eller et dødningehoved.

Smukke krystal glas, til servering af en drink med genanvendelige elegante og rustikke whiskysten i, er altid et sikkert hit!