DIY: 12 smukke og nemme bordkort til din næste fest

Tag borddækningen til nye højder ved at gøre dig ekstra umage med de små navnelapper. Brug naturen, farverigt slik eller vasketøjsklemmer til at få det helt rigtige look!

Fine bordkort

Dæk op med bordkort

Er du ved at arrangere en konfirmationsfest? Eller skal du måske have gæster på besøg, og ønsker at gøre lidt ekstra ud af aftenen? Smukke og kreative bordkort er en super fin måde at vise, at du har gjort dig umage i forsøget på at give gæsterne en god oplevelse i dit værtsskab.

Det behøver slet ikke at være så vanskeligt og mange bordkort kræver kun meget få midler. Du kan både skabe en romantisk, festlig eller stilfuld stemning ved brug af de forskellige materialer og vi er ret sikre på, at især bordkortene med søde sager vil gå rent ind hos dine gæster.

Har du brug for mere inspiration til borddækningen? Så er det heldigt, at vi i næste nummer af Bolig Magasinet har fokus på lige netop det! Du kan i øjeblikket få 3 numre af Bolig Magasinet + et sommertillæg for kun 59 kr! Du sparer hele 135 kr og får magasinet lige til døren. Nemmere og billigere bliver det ikke.