Få grønt ind i hjemmet med den enkeltstående blomst

Med én enkelt blomst kan du nyde godt af grønt i hjemmet uden besværet med pasningen.

30. september 2016 af Sarah Lyster Nielsen

Den enkelte blomst

Blomster og planter giver rigtigt meget i et hjem, men det kan godt være lidt krævende at holde. Potteplanter skal vandes og plejes, og buketter er dyre og ofte kun rigtigt flotte de første par dage, så det kan ikke rigtigt betale sig at investere i. Løsningen er heldigvis både billig og meget ligetil: Brug én enkelt blomst.

Det er ikke just banebrydende viden, men nogle gange er det også meget rart at blive mindet om de simple tricks. Den enkeltstående blomst er en fin måde at pifte det hele lidt op, uden at det bliver for dyrt eller kræver for meget pasning. 

Du styrer helt selv, om du er til den klassiske rose, en voluminøs pæon eller en petit marguerit, og det kan både se lækkert ud med en høj vase og en lille fin én, hvor blomsten virkeligt kommer til sin ret. 

Hvis du er heldig, kan du måske plukke blomsten i haven eller i dit kvarter - selvfølgelig uden at stjæle fra naboen - og ellers har blomsterhandleren altid et farverigt udvalg. Blomsten holder selvfølgelig ikke længere end en buket, men du har råd til at skifte ud, når den forrige bliver lidt slatten at se på.

Der behøves nærmest ikke skyggen af styling for at få det til at se godt ud med en enkelt vase, så det kan praktisk talt ikke blive nemmere. Du kan vælge en flot, klassisk vase eller en finurlig flaske fra genbrug for at give det lidt personlighed, og hvis du er lidt mere modig, kan du kombinere et sæt af små flasker og vaser, og så er vindueskarmen eller hylden piftet op i en ruf.

Hvis du mangler en fin, lille vase til formålet, kan du købe 5 numre af Bolig Magasinet og få Lyngbyvasen i glas med i én af tre flotte farver for kun 159 kr. + porto og eksp.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste