FORÅRSTILBUD Få 4 numre af Bolig Magasinet for kun 70 kr.

Slå til nu og få 3 numre af Bolig Magasinet + Bolig Magasinet Forår direkte i din postkasse for prisen på ét magasin. Se, hvad du skal glæde dig til her.

Forårssolens lune stråler, små grønne blade som pibler frem, og fugle der synger igen.

Vi er mange, der trænger til et dejligt stort skud forårsenergi og netop dét - og meget mere - får du med Bolig Magasinets lækre forårspakke.

Forårspakken er første udgivelse, du modtager i din postkasse, hvis du slår til nu og tegner abonnement på 3 numre af Bolig Magasinet + Bolig Magasinet Forår for kun 69,95 kr.

UDEN ekstra omkostninger.

Overhovedet!

Det vil sige kun 17,50 kr. pr. magasin!

LÆS MERE & KØBHER

Få et smugkig på noget af dét, du modtager i din postkasse første gang

Glæd dig til masser af lyse, lækre hjem spækket med forårsstemning, inspirerende makeovers og tips, tricks og shopping til både dit hjem og uderum.

Vi har glædet os SÅ meget til at introducere Sussie Franks nye hjem for jer. Familien på fire er flyttet ind i en - hold nu fast! - 382 kvadratmeter stor patriciervilla fra 1917. Huset er erklæret bevaringsværdigt og med nænsom hånd og en festlig farvepalet har Sussie pustet helt nyt liv i huset.

Da Line Stampe og familien første gang kiggede ind i lejligheden på 4. sal i den fredede bygning, var de solgt. Udsigten, de store stuer og det overvældende lys, som væltede ind, betød, at der ikke var nogen vej tilbage. Her var deres nye hjem.

Emilie og Mikki slog væggen til deres lille københavner-køkken ned, og det blev starten på et sandt renoveringseventyr - og sluttede med et personligt køkken, der på alle måder er tro mod det cool par og deres farveglæde.

Vi har allerede vist dig Maria og Niels' dejlige rækkehus, men det er ikke kun indenfor, at de to har forvandlet skrot til slot. Også den lille have er noget ganske særligt, og da flere af jer var begejstrede for det lille view I fik af haven i boligreportagen, inviterede vi os selv på besøg endnu engang i fuld solskin. Resultatet kan du nyde og lade dig inspirere af liiiige om lidt.

Indbyggede, store reoler er hotte som aldrig før. De store møbler er fantastiske til at få en væg sat i spil i et rum. Og så kan de rumme en helt masse - hvilket også kan være udfordring. Derfor skal du glæde dig til at nuppe vores stylists bedste tips til at få indrettet din reol - uanset størrelse - så den er både harmonisk, praktisk og pæn.

Forår = forspiring! Og vi har kastet et blik på de fineste nyheder til amatørgartneren, så du kan kigge ind i et langt forår og sommer med spirende frø og smukke planter.

Drømmer du om en opdatering af dit uderum, så skal du glæde dig til at gå på opdagelse i 3 vidt forskellige looks med tilhørende key items, du kan lade dig inspirere af.

Vi har bedt eksperten dele sine bedste tips til, hvad du skal så, for at kunne se frem til at høste buketvis af smukke blomster til vaserne hele sommeren.

Glæd dig også til at se, hvordan en carport er blevet til det mest eventyrlige orangeri til forspring og opvarmning til foråret.

Det er bare en lille håndfuld af det, du kan dykke ned i, når du sidder med din første sending fra os.

KØB FORÅRSPAKKEN HER - TILBUDDET GÆLDER T.O.M. 1. MARTS