FORÅRSTILBUD Få 4 numre af Bolig Magasinet for kun 70 kr.

Slå til nu og få 3 numre af Bolig Magasinet + bonusmagasinet Forår direkte i din postkasse for prisen på ét magasin. Se, hvad du skal glæde dig til her.

Forårssolens lune stråler, små grønne blade som pibler frem, og fugle der synger igen.

Vi er mange, der trænger til et dejligt stort skud forårsenergi i disse tider, og netop dét - og meget mere - får du med Bolig Magasinets lækre forårspakke.

Forårspakken er første udgivelse, du modtager i din postkasse, hvis du slår til nu og tegner abonnement med det strålende tilbud, som består af 3 numre af Bolig Magasinet + Bolig Magasinet Forår for kun 69,95 kr. uden ekstra omkostninger.

Det vil sige kun 23,33 kr. pr. magasin!

LÆS MERE & KØB HER

Få et smugkig på noget af dét, du modtager i din postkasse første gang

Glæd dig til masser af lyse, lækre hjem spækket med forårsstemning, inspirerende makeovers og tips, tricks og shopping til både dit hjem og uderum.

Maria Harmuth er en sand mester til at mikse de lækreste farver – kig indenfor i hendes skønne lejlighed og lur hendes hemmelige tricks.

Er der noget så inspirerende som før og efter-billeder? Nej, vel! Derfor får du også hele tre makeovers i dette nummer. Vi følger blandt andet den skønne forvandling af boligfotografens eget køkken.

Astrid Kliver og hendes mand er vilde med at renovere og det er godt. For endnu inden, at malingen på deres første renoveringsprojekt var tør, faldt de nemlig pladask for en murermestervilla lidt længere nede af vejen. I dag står kun ydermurene tilbage, men familien har fået skabt præcis det hjem, de drømte om. Tag med til Århus og se den skønne villa.

I ekstra magasinet smøger vi ærmerne op og gør uderummet klar, så vi kan nyde en lang og lun sæson i de dejligste omgivelser. Vi tager til Sejerøbugten, hvor ejerne af et sommerhus selv har bygget et fantastisk anneks til et deres teenagedøtre med kæmpe vinduer, så naturen bliver trukket helt ind.

Og så rykker vi ind i det skønneste åndehul af en have i Aalborg, hvor der er blevet plads til både orangeri, pejs og selvfølgelig et væld af smukke blomster og planter. Få haveejerens bedste tips og tricks.

Det er bare en lille håndfuld af det, du kan dykke ned i, når du sidder med din første sending fra os.

KØB FORÅRSPAKKEN HER - TILBUDDET GÆLDER T.O.M. 9. marts