© Spartan-Shop & BO BEDRE

Indret dit hjem med vaser

De findes i et væld af farver og faconer, og kan bruges på et utal af forskellige måder. Mangler du inspiration til, hvordan du får benyttet dine vaser som en central del af indretningen, så se med her.

16. oktober 2016 af Mathilde L. Dahlin

En alsidig pyntegenstand

En helt klassisk vase, kan benyttes til langt mere end blot en smuk buket blomster. I de kolde efterårs- og vintermåneder er det også dekorativt at sætte nogle grene i vaserne. Vi er helt vilde med de pudsige bomuldsgrene, der med deres nøgne og bløde udtryk, kan pifte enhver kedelig vindueskarm op.

Lyngbyvasen har længe været en populær, ikonisk spiller på det danske porcelænsmarked, og det er ikke uden grund. Den tidløse, riflede lille sag, tager sig smukt ud i ethvert hjem. Om vasen er mælkehvid, sort eller blå, spiller ingen rolle. Se bare her, hvor smukt Lyngbyvasens udgaver tager sig ud i indretningen.

Miks og match

Kombiner den hvide udgave af Lyngbyvasen i samspil med stærke farver og keramiske fund i finurlige faconer. Det ser så smukt ud. 

Godt til grenene

Se her, hvor fantastisk en lidt større udgave af Lyngbyvasen tager sig ud, når den benyttes til de skønne, blomstrende grene. Den lyserøde farve på blomsterne, komplementerer den hvide porcelæn på smukkeste vis.

Kulørt og feminint glas

Her ses de ikoniske vaser i en glasudgave. Brugen af vaser i farvet glas, giver indretningen et lækkert og feminint touch. Specielt hvis farven som her, er i en rosa nuance. Er du, ligesom os, vild med disse?

Du kan nu få 5 numre af Boligmagasinet + 1 Lyngbyvase i enten rosa, grå eller blå for kun 159 kr. 

Dekoration til bordet

Vaserne tager sig også smukt ud som en del af borddækningen. De små vaser kan enten benyttes som fine drikkeglas eller blot til blomster som her, hvor der midt på bordet er skabt et underspillet stilleben.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste